Konu Editlendi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Ortadoğu o kadar güllük gülistanlık ki, sorunsuz bir şekilde hayat oralarda devam ediyor... wasntme~~

(yazmış olduğum gayet yerinde bir tespitten rahatsız olarak şikayet edimesi ve yönetici arkadaşın uyarısı ile bu mesajın ilk hali düzenlenmiştir.)

Son düzenleme:

furkanavshar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Wk Dk
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Mühendis
Konular
3
Akdeniz'in sıcak kanlı heyecanı ile ortadoğu cahilliğinin birleştiği zirve... Adana... giggle~~
Ortadoğu cahilliği değil; göç eden doğulu güzel insanlar. Tşk.

Not : Yazınız rahatsız edici olması sebebiyle düzenlenmiştir..

Moderatör tarafında düzenlendi:

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
49
Mübarek Cuma günü bir torpağımızı hatırlıyak dedik gardaş :D
Şahsınızla alakalı verdiğiniz bilgi ve referansları görünce işte tamam dedim, teknoloji ve android konusunda hakikaten uzman bir arkadaş. Son zamanlarda forumda gördüğüm bilgi kirliliğine çare olabilecek ve benim gibi android cahili sonradan görme bir Xiaomi cinin bile ufkunu açabilecek engin bilgi deneyimlerle donanmış bir üstad... Ne bileyim ben büyük bir hayalkırıklığına uğrayacağımı? Hani hep deriz ya dağ fare doğurdu diye. Hakikaten siz bu deyimin canlı timsali oldunuz hocam. Öyle ya Google amcadan bir tıkla öğrenebileceğimiz bilgileri bulup paylaşmak için uzman olmaya lüzum var mı?
Anladığım kadarıyla Xiaomi cihazlar konusundaki sıkıntı ve problemlere çare üretildiği böyle bir teknoloji paylaşım platformu size hafif geliyor. Yada ciddiye almıyorsunuz. Ve ben bunun forumun formatına aykırı olması hasebiyle yönetici dostlarımıza, yardım ve paylaşım bekleyen üye kardeşlerimize ise ( içi boş ve lüzumsuz yazılarınız yüzünden ) bir haksızlık olduğunu düşünüyorum. Forum adminlerimizi yakinen tanımanız da bu hakikati değiştirmez.
Böyle geyik muhabbetlerin yapıldığı bir bir konu var zaten hocam. Skorpi hocamın açmış olduğu linki bırakıyorum. Anladığım kadarıyla sizde güzel hikayeler var. Bence siz oradan devam edin. Sohbet - Sohbet köşesi

Efsaneden Tapatalk vasıtasıyla gönderildi

ELVD

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ikon
Cihazım
xpr
Konular
205
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şahsınızla alakalı verdiğiniz bilgi ve referansları görünce işte tamam dedim, teknoloji ve android konusunda hakikaten uzman bir arkadaş. Son zamanlarda forumda gördüğüm bilgi kirliliğine çare olabilecek ve benim gibi android cahili sonradan görme bir Xiaomi cinin bile ufkunu açabilecek engin bilgi deneyimlerle donanmış bir üstad... Ne bileyim ben büyük bir hayalkırıklığına uğrayacağımı? Hani hep deriz ya dağ fare doğurdu diye. Hakikaten siz bu deyimin canlı timsali oldunuz hocam. Öyle ya Google amcadan bir tıkla öğrenebileceğimiz bilgileri bulup paylaşmak için uzman olmaya lüzum var mı?
Anladığım kadarıyla Xiaomi cihazlar konusundaki sıkıntı ve problemlere çare üretildiği böyle bir teknoloji paylaşım platformu size hafif geliyor. Yada ciddiye almıyorsunuz. Ve ben bunun forumun formatına aykırı olması hasebiyle yönetici dostlarımıza, yardım ve paylaşım bekleyen üye kardeşlerimize ise ( içi boş ve lüzumsuz yazılarınız yüzünden ) bir haksızlık olduğunu düşünüyorum. Forum adminlerimizi yakinen tanımanız da bu hakikati değiştirmez.
Böyle geyik muhabbetlerin yapıldığı bir bir konu var zaten hocam. Skorpi hocamın açmış olduğu linki bırakıyorum. Anladığım kadarıyla sizde güzel hikayeler var. Bence siz oradan devam edin. Sohbet - Sohbet köşesi

Efsaneden Tapatalk vasıtasıyla gönderildi

Şu sözünüze üzülmedim değil ''ufkunu açabilecek engin bilgi deneyimlerle donanmış bir üstad..''
Ve yorumunuza katılmamam elde değil yeren göge kadar haklısınız bende farkındayım içi boş ve geyik muhabbeti tarzı takılıyor olmama, en derinden üzüldüğümü de bilmenizi isterim, adminleri tanıyor olmam önemli değil çünki onlardan hiçbir ayrıcalık talebim olmadı olamazda

Şöyle bir sıkıntı yaşıyorum ben konuya girip detay almak için birşeyler sorduğumda üyeden cevap gelmeden başkaları alakasız sorular ve farklı şeyler yazmaya başlıyor bende gençleri kırmamak adına geri çekiliyorum, kısaca işin aslı öyle değil inanın ben sizden fazla üzülüyorum

Son düzenleme:

serkanguzel

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi Max
Meslek
Emekli
Konular
15
Adana'yı dünya ile güneşin arasında göstermişsiniz de...

Adana'yı Merkür kadar sıcak mı diye betimlediniz ?

yoksa

Adana'yı Venüs kadar sıcak mı diye betimlediniz ?

Eğer Merkür olarak betimlediyseniz, Merkür'de taşlar bile kavrulmaktadır.

İşlerim nedeniyle 26 Ocak 2020 tarihine kadar Adana'dayım. Bu arada ben yurtdışında yaşıyorum.

Saat kulesinin çevresini berbat etmişler. Oradaki cami, hamam ve tarihi yapılar dışında, geriye kalan ne varsa yıkılıp saat kulesinin etrafının açılması gerekir. Çünkü saat kulesine 100 metre kalıncaya kadar görmek mümkün olmadı.

İlginç gelen bir yapıya da ben değineyim. Merkezde bir binanın altında lokanta var. Üzeri 4 kat otomobiller için kat otoparkı, otoparkın üzerinde ise, 5 kat otel bulunmaktadır. Belki pratik bir çözüm gibi dursa da, caddede görüntü kirliliği yaratmış. Hüheyla gibi bir şey... Hiç hoşuma gitmedi.

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Şöyle bir sıkıntı yaşıyorum ben konuya girip detay almak için birşeyler sorduğumda üyeden cevap gelmeden başkaları alakasız sorular ve farklı şeyler yazmaya başlıyor bende gençleri kırmamak adına geri çekiliyorum, kısaca işin aslı öyle değil inanın ben sizden fazla üzülüyorum
Benim için her şey bu paragraf ile daha net hale geldi hocam teşekkür ederim.

Bu bakış açısıyla tamamen haklısınız.

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Benim için her şey bu paragraf ile daha net hale geldi hocam teşekkür ederim.

Bu bakış açısıyla tamamen haklısınız.
Ben olayı hala henüz çözebilmiş değilim, sanırım Ağam bizlerle eğlenip, Kafa buluyor gibime geliyor...tam teşhis için biraz daha vakit lazım

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

zekirdek

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeki
Cihazım
Mi 9T
Konular
14
Ortadoğu cahilliği değil; göç eden doğulu cahilliği. Tşk.
Kime göre neye göre cahillikle suçluyorsunuz doğu kökenleri. Yaptığınız veya yapacağınız sınıflamalar emin olun dünyanın her karış toprağında bulunması muhtemel. Ancak yaptığınız ayrım, sınıflama, öteki-beriki şeklindeki ötekileştirmler kimseye birşeyler kazandırmaz. İnsanı insan olmaktan çıkarır. Bir doğulu olarak bu söyleminiz beni üzdü, kusura bakmayın ama bunu söylemekle siz kendi değerinizi de ortaya koymuş oldunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt