- Adım
- Metehan
- Cihazım
- Mi 5s
- Konular
- 12
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynen öyle hocamBu sekilmi
Aynen öyle hocamBu sekilmi
Hocam güzel bir tema bekliyoruz ozmnSadece duvar kağıdı eklemek için ekteki resme uygun png dosyasını ekleyip kullanabilirsiniz.
normal mod
tema adıı / com.android.systemui\res\drawable-xxhdpi klasörüne qs_control_bg.png dosyasını ekleyip.
karanlık mod
tema adıı / com.android.systemui\nightmode\res\drawable-xxhdpi klasörüne qs_control_bg.png dosyasını ekleyip.
örnek png :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
komple bildirim yazılarını aşağı almak için theme_values.xml dosyasına ekteki kodu ekleyip kendinize göre ayarlamanız gerekiyor.
<dimen name="qs_control_center_header_paddingTop">130.0dp</dimen>
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam yeterince güzel temalar yaptım tabiki beğeneneHocam güzel bir tema bekliyoruz ozmn
Emeğinize sağlık buna örnek olacak şekilde yok sanırımHocam yeterince güzel temalar yaptım tabiki beğenene
o kısımlara girmiyorum hocam, her kullanıcının istediği farklı olunca tema kasıyor, ram harcıyor, istediğim gibi olmamış gibi gibi sorular buna da birşeyler söylerler en iyi kısmi yerler varsayılanEmeğinize sağlık buna örnek olacak şekilde yok sanırım
Haklısınız elestirmekte bir numarayizo kısımlara girmiyorum hocam, her kullanıcının istediği farklı olunca tema kasıyor, ram harcıyor, istediğim gibi olmamış gibi gibi sorular buna da birşeyler söylerler en iyi kısmi yerler varsayılan
Çok teşekkür ederim hocam ama artık işin orasında değilim. Çünkü bayağı uğraştım ve pek gereksinimlerimi karşılamadı, artık aradığım şey amoled uyumlu gece modu olan bir miui 12+ temasıSadece duvar kağıdı eklemek için ekteki resme uygun png dosyasını ekleyip kullanabilirsiniz.
normal mod
tema adıı / com.android.systemui\res\drawable-xxhdpi klasörüne qs_control_bg.png dosyasını ekleyip.
karanlık mod
tema adıı / com.android.systemui\nightmode\res\drawable-xxhdpi klasörüne qs_control_bg.png dosyasını ekleyip.
örnek png :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
komple bildirim yazılarını aşağı almak için theme_values.xml dosyasına ekteki kodu ekleyip kendinize göre ayarlamanız gerekiyor.
<dimen name="qs_control_center_header_paddingTop">130.0dp</dimen>
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.