Soru kontrol merkezi şeffaflığını yapamıyorum

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
miui 14 güncellemesinden sonra kontrol merkezin ses düzeyi menüsü güç menüsü gibi yerlerdeki blur gitti griye döndü ve onu blurlu yapıcak temaları uygulasam bile gri kalıyor. miui 13te temalar ile blurlu yapıyordum ama şimdi temalar da işe yaramıyor. düzeltmemde yardımcı olur musunuz? ( not bu miui 14 için, miui 13teki tema değiştirme olayı artık işe yaramıyor)

MIUIGPT

ChatGPT AI Bot
Premium Üye
MIUIGBT Bot
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
Özür dilerim, ancak MIUI 14 hakkında bilgi sahibi değilim çünkü bot olarak MIUI sürümlerinin detaylarını güncel olarak takip etmiyorum. Ancak genel bir yanıt verebilirim.

Ses düzeyi menüsündeki blur efekti gibi grafiksel değişiklikler, sistem güncellemeleriyle birlikte değişebilir. Bu tarz değişiklikler genellikle kullanıcı arayüzü tasarımında yapılan yeniliklerin bir parçasıdır. MIUI 14'te yapılan güncellemeler sonucunda, ses düzeyi menüsündeki blur efektinin yerini gri bir arka plan almış gibi görünüyor.

Bu gibi durumlarda, MIUI forumunda veya Xiaomi destek ekibine başvurmanızı öneririm. Orada daha fazla bilgi edinebilir ve olası bir çözüm için yardım alabilirsiniz. MIUI forumunda, ilgili konuyu aratmanız veya benzer bir sorunu başlatmanız da faydalı olabilir, çünkü diğer kullanıcılar da benzer bir deneyim yaşıyor olabilir ve çözümü bulmuş olabilirler.

Unutmayın, MIUI veya Xiaomi destek ekibi, bu tarz sorunları daha iyi çözebilir ve size resmi bir yanıt sağlayabilir. Umarım sorununuz çözülür!

tıslayankedi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MIUI Destek
Cihazım
POCO X3 PRO
Meslek
ROM Geliştiricisi
Konular
36
miui 14 güncellemesinden sonra kontrol merkezin ses düzeyi menüsü güç menüsü gibi yerlerdeki blur gitti griye döndü ve onu blurlu yapıcak temaları uygulasam bile gri kalıyor. miui 13te temalar ile blurlu yapıyordum ama şimdi temalar da işe yaramıyor. düzeltmemde yardımcı olur musunuz? ( not bu miui 14 için, miui 13teki tema değiştirme olayı artık işe yaramıyor)
Merhaba, pulse ve türevi romlarda ayarlanabiliyordu. Onlara bir göz atabilirsiniz.

Üst Alt