Yardım Kontrol Merkezi Kasıyor

25yey06

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
13
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global rom
Telefon Modeli
Redmi note 9S
Bootloader Kilidi
Kapalı
Bı sorum olacaktı arkadaşlar telefonu MIUI 12 yapinca yeni kontrol paneli geldi biliyorsunuz ama bende yeni kontrol panelini aşağı çekince kasmalar oluyor özellikle telefon ilk açılinca aşırı kasıyor kontrol paneli sizde bı dener misiniz eskisinde olmuyor şu Ne yapmam lazım yardım edin lütfen

sezer1907

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Cihazım
iPhone 13 256GB
Konular
68
Ram ile alakası yok ben mix2 kullanıyorum bende de oluyor. Eski halinde en ufak sıkıntı yok ama kontrol merkezi stabil çalışmıyor. Babamda note 9 pro var bazen oluyor. Sıkıntı telefonda değil güncellemeyi test etseler bu tarz şeylerin önüne geçerler.

Oyla:

25yey06

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
13
Ram ile alakası yok ben mix2 kullanıyorum bende de oluyor. Eski halinde en ufak sıkıntı yok ama kontrol merkezi stabil çalışmıyor. Babamda note 9 pro var bazen oluyor. Sıkıntı telefonda değil güncellemeyi test etseler bu tarz şeylerin önüne geçerler.
Aynen eskisinde hiç bir sıkıntı yok bendede ram len ilgili değil ama stabilizasyon sorunu

Oyla:

kemikali

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Muhammet Ali
Cihazım
Mi 4w
Konular
19
Kernel yükledim neredeyse hiç kasma yok kontrol merkezinde çok nadir.

Oyla:

25yey06

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
13
Kernel yükledim neredeyse hiç kasma yok kontrol merkezinde çok nadimerkezinde çok nadir.
Herkes yazıyor diyor onu yükledim bunu yükledim diye bunu nasıl yapıyorsunuz ve telefona zararı var mı

Oyla:

kemikali

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Muhammet Ali
Cihazım
Mi 4w
Konular
19
Herkes yazıyor diyor onu yükledim bunu yükledim diye bunu nasıl yapıyorsunuz ve telefona zararı var mı
Hocam zararı var mı tam bilmiyorum ama bana soracak olursanız ayarlarını çok karistirmadikca yok cihazınızin modeline göre araştırın forumda vardir.Kurulumu çok basit.

Oyla:
Üst Alt