Yardım Kontrol Merkezi Kasıyor

25yey06

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
13
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global rom
Telefon Modeli
Redmi note 9S
Bootloader Kilidi
Kapalı
Bı sorum olacaktı arkadaşlar telefonu MIUI 12 yapinca yeni kontrol paneli geldi biliyorsunuz ama bende yeni kontrol panelini aşağı çekince kasmalar oluyor özellikle telefon ilk açılinca aşırı kasıyor kontrol paneli sizde bı dener misiniz eskisinde olmuyor şu Ne yapmam lazım yardım edin lütfen

solanercan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ercan solan
Cihazım
note 9
Konular
5
Başlık forum kurallarına uygun değil.
Yapmanız gereken fabrika ayarlarına dönüş yapmak. Telefon hafızasındaki herşey silinecektir yedek alınız.
Cihazınız 6-128 ise kasılmalar vs yok olacaktır. Cihazınız 4-64 ise fabrika ayarlarına dönüş kısmi bir rahatlama sağlayacaktır.

Oyla:

25yey06

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
13
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Başlık forum kurallarına uygun değil.
Yapmanız gereken fabrika ayarlarına dönüş yapmak. Telefon hafızasındaki herşey silinecektir yedek alınız.
Cihazınız 6-128 ise kasılmalar vs yok olacaktır. Cihazınız 4-64 ise fabrika ayarlarına dönüş kısmi bir rahatlama sağlayacaktır.
Telefon zaten daha yeni aldım ama sorunu tek ben yaşamıyorum başkalarında da duymuştum

Oyla:

25yey06

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
13
Doğrudur 4-64 cihazlar sıkıntı yaşıyor.
Peki sizce 4 GB ram yeterli midir aşırı derecede oyun oynamam ama günlük 1-2 saat yani ve sosyal medya sıkıntı çıkarır mı sizce
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Doğrudur 4-64 cihazlar sıkıntı yaşıyor.
Peki 4 GB işimi görür mü çok fazla oyun oynamam günde 1-2 saat ve çoğunlukla sosyal medya 4 GB yeterli olurmu ve bu tel beni kaç yıl götürür redmi note 9s

Son düzenleme:
Oyla:

solanercan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ercan solan
Cihazım
note 9
Konular
5
Peki sizce 4 GB ram yeterli midir aşırı derecede oyun oynamam ama günlük 1-2 saat yani ve sosyal medya sıkıntı çıkarır mı sizce
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Peki 4 GB işimi görür mü çok fazla oyun oynamam günde 1-2 saat ve çoğunlukla sosyal medya 4 GB yeterli olurmu ve bu tel beni kaç yıl götürür redmi note 9s
4-64 cihazlar anladığım kadarıyla ramın düşük olmasından dolayı miui12 arayüzünde 6-128 cihazlardan doğal olarak daha düşük bir performans sergiliyor.
Bu günlük kullanımınıza pek etki etmez. Arayüzde küçük takılmalar olabilir onunda miuimix veya eu rom yükleyerek aşabilirsiniz. 4-64 cihazlarla çatır çatır pubg oynayanlar var.

Oyla:

25yey06

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
13
4-64 cihazlar anladığım kadarıyla ramın düşük olmasından dolayı miui12 arayüzünde 6-128 cihazlardan doğal olarak daha düşük bir performans sergiliyor.
Bu günlük kullanımınıza pek etki etmez. Arayüzde küçük takılmalar olabilir onunda miuimix veya eu rom yükleyerek aşabilirsiniz. 4-64 cihazlarla çatır çatır pubg oynayanlar var.
Teşekkürler sizce bu telefon beni kaç yıl götürür

Oyla:
Üst Alt