- Adım
- Hakan
- Cihazım
- Poco F4 pro
- Konular
- 23
Compress yes /No aşamasının hemen ardından
pratik olur çözebilirsem
pratik olur çözebilirsem
Hocam biraz daha açıklayıcı olabilir misiniz. Yukarıda 2 tür anlatım var. Programlı ve programsız.Hangisini kullanıyorsunuz. Progamlı ise anlatım sıra numarasıyla belirtilmiş siz hangi sıradaki işlemde takıldınız?Compress yes /No aşamasının hemen ardından
pratik olur çözebilirsem
Adb driverleri ilgili bir sorun. TWRP Backup Tool.exe yi kalasörden dışarı çıkarmadan çalıştırın. Veya sizin adb komutları verdiğiniz klasör nerdeyse programı oraya taşıyıp çalıştırın. Zaten komut satırı işe yarıyorsa sıkıntı yok demektir. kolay gelsinHayır açmıyor ,neyse çok önemli değil nasıl olsa komut satırı ise yarıyor
Almaz hocam. Aşağıdaki rehperi kullanarak tüm dosyalarını alabilirsiniz. TWRP için yamahocam bu aldıgım yedek oyunların datalarını içeriyor mu resim yada indirilmiş dosyaları içermez yazıyorda yedek alırken?
birde temiz kurulum yaptıgımda bu aldıgım yedekle yeni kurdugum rom dosyaları çakışır mı
peki ben şuan neyin yedeğini aldım ilk seçeneği seçerek yedekledimAlmaz hocam. Aşağıdaki rehperi kullanarak tüm dosyalarını alabilirsiniz. TWRP için yama
Uygulama - Tipatch - TWRP ile SD Kart-Resim-Video-Müzik Dahil Tüm Dosyaları Yedekleme