32 bit sorunlu olduğunu ben de duydum. Ben hep cmd ile kuruyorum. Hem brick olma ihtinalı çok aşağı, hemde bl kilidi kapanmaz.Tesekkurler hocam yarin bunu yukleyecegim.
Pc 32bit sorun olmaz dimi miflash 64bit istiyor
Bu arada cihazim çin sürümü
Ana Başlık - Redmi Note 8 Pro - Resmi ROM Koleksiyonu [OFFICIAL GLOBAL STOCK ROM]
Xiaomi Redmi Note 8 Pro [begonia] [M1906G7G] Global Kararlı | Global Beta Çin Kararlı/Beta | Hindistan Kararlı Rusya Kararlı | Endonezya Kararlı Miui Custom | Aosp Custom '' Xiaomi Redmi Note 8 Pro '' Resmi Global Kararlı, Global Beta ve Custom Rom'larının birarada bulunduğu konudur. Aynı...forum.miuiturkiye.net
Bu sayfada global kararlı sürüm tgz uzantili romu yukleyecegim..
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
cmd yuklemesi yaparken bootloader kapanmaz dimi?
Cmd ile komutları kendimiz yazıyoruz, o yüzden bl kapanmaz.Bu arada cihazim çin sürümü
Ana Başlık - Redmi Note 8 Pro - Resmi ROM Koleksiyonu [OFFICIAL GLOBAL STOCK ROM]
Xiaomi Redmi Note 8 Pro [begonia] [M1906G7G] Global Kararlı | Global Beta Çin Kararlı/Beta | Hindistan Kararlı Rusya Kararlı | Endonezya Kararlı Miui Custom | Aosp Custom '' Xiaomi Redmi Note 8 Pro '' Resmi Global Kararlı, Global Beta ve Custom Rom'larının birarada bulunduğu konudur. Aynı...forum.miuiturkiye.net
Bu sayfada global kararlı sürüm tgz uzantili romu yukleyecegim..
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
cmd yuklemesi yaparken bootloader kapanmaz dimi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Edit : cmd ile 32 bitte sorun olmaz sanirim
Cmd ile komutları kendimiz yazıyoruz, o yüzden bl kapanmaz.
Evet, Sürüm .tgz uzantılı olmalı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGlobal sürüm
Evet temiz kurulum, sıfırlamaya gerek yokSıkıntısız şekilde sürümü yükledim,aslında bu yöntemi kullanan pek yok ama bence çok güvenli
Bu arada romu yüklerken hiç sıfırlama filan yapmadım gerek varmıydı ? Cmd yüklemesi yaparken temiz kurulum yapamıyoruz sanırım