Tavsiye Kolay root olabilen F/P CİHAZ önerisi

kacaksevgilim

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Poco F4 pro
Konular
24
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
android 13-14-15
Telefon Modeli
tavsiye
Bootloader Kilidi
Açık
Sevdiğim GT 30 telefonum root işlemindeki hata nedeniyle çöpe gitti. 13 bin liralık olduk server kapalı olduğundan yakın zamana kadar düzelme ihtimali yok
Bazı keyfi olmayan sebeplerden ötürü root yapılabilen nispeten güçlü 8 gb "gerçek" ramli cihaz tavsiye alabilirmiyim
dahili hafıza o kadar da önemli değil.
2.el 6-7 bin civarına kolay root olabilen, çöktüğü zaman kurtarılabilen nispeten güçlü cihaz önerisi alabilir miyim?

kacaksevgilim

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Poco F4 pro
Konular
24
Bu işlerin riskli olduğunu biliyorsunuz. Fiyatı cebiniz için yüksek ise normal şekliyle kullanmamak için sebebiniz ne? Orijinal bir telefon da nispeten yeterli performans veriyor. Gizlilik vb sebepler mi? Merak ettim açıkçası.

Ben redmi note 12 pro 5g YD kullanıyorum aldığım şekilde kullanmaya devam ediyorum fiyat performans gayet iyi. 4G modelleri de düşünülür
Bu işin riskli olduğunu elbette biliyorum. Root ile çalışan birkaç önemli programım var o nedenle root lazım. Benim için çok önemli olduğunda Xiaomi'nin amiral gemisi bile umurumda değil heves dahi etmedim.
12 pro 5g sanırım benimde hedefim. K50 Gaming güzelmiş muhtemelen root da olurda 9 bin verilmez. Sanırım 12 pro alıp bir süre boot kilidinin açılmasını bekleyeceğim.
O sırada da server açılırda infinix ayağa kakarsa ne ala

Oyla:

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Aynen öyle. Hayatımın dersini aldım.
Peki Xiaomilerde ücretli ve beklemeden boot kilidi açılan yeni modeller var mı?
Aslında yetkili hesap ile hepsinin kilidi anında açılabilir. 80 dolar gibi bir ücreti var. Xiaomi için yetkili hesap ile bolca çözüm var.

Oyla:
Üst Alt