Yardım Knıght Online Hata

agoguzhan06

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Mi9t
Konular
63
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miumix
Telefon Modeli
mi9t
Bootloader Kilidi
Açık
Çok uzun aradan sonra knight online oynamak için indirdim kurdum pcye ama resimdeki hatayı veriyor çeşitli sitelerden neler yazılıysa hepsini denedim yinede olmadı birde size sormak istedim yardımcı olursanız sevinirim launcherden starta basınca oyuna girer gibi oluyo girmeden bu hatayı veriyor
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

agoguzhan06

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Mi9t
Konular
63
Bu çözümü denediniz mi?
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Google arattırdım hocam bu videoda dahil söylenenlern hepsini denedim sonuç aynı ilginiz için çok teşekkürler :S

Oyla:

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
Oyla:

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
Bu yöntemleri denediniz mi?

1-) Bilgisayarınızda virüs koruması yok ise, bilinen bir virüsden koruma yazılımı yükleyin ve taratın. Ek bilgi olarak, Kaspersky Total Internet Security'i kurmanızı öneririm. Windows defender engellemesi nedeniyle, çoğu Windows 10 kullananların town atarken oyunun donma sorununa çözüm sağlamış olabiliyor.

2-) Bilgisayarınızdaki tüm driver'ları güncelleyiniz. Slim Driver ya da Driver Booster programlarını kullanabilirsiniz. Eksik driverlarda bu hatayı almanıza neden olabiliyor. Bilgisayarı yeniden başlatınız ve oyuna giriş yapmayı deneyiniz. Devam etmesi durumunda sıradaki adımı uygulayınız.

3-) Başlat > Çalıştır'ı açıp ya da kısayol olarak; Windows tuşu + R kombinasyonu ile Çalıştır'ı açıp %temp% yazınız. Açılan klasördeki tüm dosyaları siliniz. Silinmeyen dosyaları, silmeye çalışmayınız. Ardından Çalıştır'a temp yazınız. Yine aynı adımları uygulayınız. Bilgisayarı yeniden başlatınız ve oyuna giriş yapmayı deneyiniz. Devam etmesi durumunda sıradaki adımı uygulayınız.

4-) Bazı durumlarda birden fazla İnternet sağlayıcısı var ise bu sorunu yapabiliyor. Ağ sağ tıklayınız. Özellikler'e basınız. Sol üstte "Bağdaştırıcı ayarlarını değiştirin" seçeneğine basınız. Açılan pencerede görünen İnternet sağlayıcılarını devre dışı bırakınız. Sadece İnternet'e bağlandığınız sağlayıcınıza dokunmayınız. Oyuna giriş yapmayı deneyiniz. Devam etmesi durumunda sıradaki adımı uygulayınız.

5-) Oyunu tamamen siliniz, ve Alternatif Link'in setup dosyasını forum üyesi arkadaşımız önermiş, son sürüm olduğu için v2199 olması çok önem teşkil etmektedir. Oyunu indirip kurunuz. Dosyaların tamamen silindiğine ve hiç bir kalıntı kalmadığına emin olunuz. Kalıntı silen programlara örnek olarak Iobit Uninstalled kurabilirsiniz. Oyunu sildikten sonra bilgisayarı yeniden başlatmayı unutmayınız. Eğer Hard Disk'iniz C ya da D olarak ikiye ayrılmışsa, oyunu yüklerken daha önce C'de kuruluysa bu sefer D'ye kurup deneyiniz.

Oyla:

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
NP 2a
Meslek
Restoratör
Konular
115
Seneler sonra ben de başlamıştım tekrar karantina sürecinde.. Pvp versiyonu tabii ki. Aslında oynayanlar ile bir pvp serverin'da klan kursak tadindan yenmez. :D :D

Oyla:

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
Seneler sonra ben de başlamıştım tekrar karantina sürecinde.. Pvp versiyonu tabii ki. Aslında oynayanlar ile bir pvp serverin'da klan kursak tadindan yenmez. :D :D
Sağlam bir PC olsa yeni sw açmayı düşünüyorum hocam ama maalesef PC yok :D

Oyla:

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
NP 2a
Meslek
Restoratör
Konular
115
Sağlam bir PC olsa yeni sw açmayı düşünüyorum hocam ama maalesef PC yok :D

Server açmak eskisi gibi değil hocam, kendi bilgisayariniz üzerinden açma dönemi kapandi diye biliyorum. Artik sunucular üzerinden dönüyor mevzu ve çok ilerlemiş olay. Oynadığım server'da binlerce kişi online, adim atamiyorum. :D

Oyla:

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
Server açmak eskisi gibi değil hocam, kendi bilgisayariniz üzerinden açma dönemi kapandi diye biliyorum. Artik sunucular üzerinden dönüyor mevzu ve çok ilerlemiş olay. Oynadığım server'da binlerce kişi online, adim atamiyorum. :D
Ben senelerdir oynamıyorum hocam o konuda biraz uzak kalmışız giggle~~ :D :D

Oyla:

agoguzhan06

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Mi9t
Konular
63
Hocam iftarı açtık şükür kafam yerine geldi sadece ekran driverini silip yeniden siteden indirip kurdum girdim
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben senelerdir oynamıyorum hocam o konuda biraz uzak kalmışız giggle~~ :D :D
Hocam konu ile alakasız ama arkadaşım redmi note8 alacak global ile hint china farkını nasıl anlarız hint yada china cihaza global rom yükleyip satarlarsa nasıl anlayabiliriz

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt