Yardım Klon imei formattan sonra silinir mi

Suspect file

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Redmi note 9
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Bunu bilmiyorum
Telefon Modeli
Redmi note 9 128 gb
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar imei efs yedek alarak geri yüklemeyi düşündüm fakat twrp kurulum için mi unlock kullanmam lazım bildiğim kadarı ile de o reset atıyor o zaman imei gider mi merak ediyorum
İmei sorgulama yaptım biri xiaomi redmi note 9 olarak geçiyor diğeri gm olarak evet telefon kaçak 128 gb 1.5 tl olarak aldım yardım edilirse sevinirim
Bilmiyorum belki illegal şeylere destek yoktur
Şimdiden ilginiz için teşekkürler

Suspect file

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Redmi note 9
Konular
1
Konu sahibi olarak anlayamadım root atmayı düşünüyorum ve imei gidecek mi çok değil 1 kere imei attım oda 2-3 yıl önce idi yeniden atarım araştırarak fakat uğraşmadan yapmak istiyorum birde ip atma denen bir mesele varmış o konu hakkında hiç bir şey bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim

Oyla:

Serhatates

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serhat
Cihazım
Retmi not 7
Konular
3
Yazdığımı tekrar okursanız ne dediğimi anlarsınız bence.. Herkesin elindeki cihaz sizinki gibi bootloader kilidi açık cihaz olmayabilir. Ve mi flash ile rom kurma seçeneği olmayabilir. Bunun yanında ayarlardan sıfırlarsa imei null olur. 'Mtk cihazlarda gitmez' gibi genel bir ifade yanlış olur ve mağduriyete sebep verir. Dediğim gibi sizin kullandığınız modellerde dahil mtk cihazlara işlem yapan bir çok tool ve yöntem mevcut hepsinde işlem sonrası farklıdır. Amacım sadece her hangi bir forum üyesinin mağduriyet yaşamaması adına bilgi paylaşımıdır.. İyi forumlar..
hocam redmi note 10s e rom yükliycem bl açık mi flash tool kulanırsam imeilk gider mi

Oyla:
Üst Alt