Çözüldü Klavye açılmama sorunu

nefer071

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Alper
Cihazım
Redmi 6A
Konular
39
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 9.6.18.0
Telefon Modeli
Redmi 6A
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar telefonu sıfırladım ve this device locked yazısı geldi wifi yi açmaya çalıştığımda klavye açılmıyor sorun nedir?

Erhankaan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erhan
Cihazım
Mi 8
Konular
23
oncelikle wifiye baglanmaniz lazim daha sora mi hesabinizi girmelisiniz? wifi kisminda klavyeniz açilmiyorsa mi mi hesabi girilen kisma girin ordaki hesap kismina tikladiğinizda klavye gelicektir. oraya wifi şifresini yazip kopyalayin geri gelip wifi kismina girin kullanmak istediğiniz wifiyi seçip kopyasini almis olduğunuz şifreyi boşluğa basili tutarak çikan secenekten yapiştirin bağlanti sağlandiğinda mi hesabi kismina girip şifrenizi girip devam edin... bi kere benimde başima geldi bu sekilde hallettim

Oyla:

nefer071

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Alper
Cihazım
Redmi 6A
Konular
39
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
oncelikle wifiye baglanmaniz lazim daha sora mi hesabinizi girmelisiniz? wifi kisminda klavyeniz açilmiyorsa mi mi hesabi girilen kisma girin ordaki hesap kismina tikladiğinizda klavye gelicektir. oraya wifi şifresini yazip kopyalayin geri gelip wifi kismina girin kullanmak istediğiniz wifiyi seçip kopyasini almis olduğunuz şifreyi boşluğa basili tutarak çikan secenekten yapiştirin bağlanti sağlandiğinda mi hesabi kismina girip şifrenizi girip devam edin... bi kere benimde başima geldi bu sekilde hallettim
Teşekkürler

Oyla:
Üst Alt