- Adım
- Ömer Faruk K
- Cihazım
- Redmi 6 Pro
- Meslek
- Technician
- Konular
- 90
" Anlatım Bana Ait ve Formumuza Özeldir. Başka Sitelerde Yayınlanmasına İzin Vermiyorum. "
GEREKLİ DOSYALAR -
ADIM -1:
Rom içerisindeki "boot.img" dosyasını "Android Kitchen" ile Extract Edin. "Bkz.Android Kitchen İle "Boot.img" Düzenleme"
ADIM -2:
Zip İçerisindeki "default.prop" , "init.miuiturkey.rc" ve "init.miuiturkeysuperuser.rc" Dosyalarını "BOOT-EXTRACTED\boot.img-ramdisk" Ana Dizinine Kopyalayıp, Değişime Onay Verin.
ADIM -3:
Zip İçerisindeki "adbd" Dosyasını, "BOOT-EXTRACTED\boot.img-ramdisk\sbin" Dizinine Kopyalayın.
ADIM -4:
"BOOT-EXTRACTED\boot.img-ramdisk" Ana Dizininde Bulunan "init.rc" Dosyasını NotePad++ İle Açın.
Aşağıdaki Kodu İçerisine Ekliyor ve Kaydediyoruz.
ÖRNEK:
ADIM -5:
"boot.img" Dosyasını Geri Toplayıp, Güle Güle Kullanın
GEREKLİ DOSYALAR -
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
ADIM -1:
Rom içerisindeki "boot.img" dosyasını "Android Kitchen" ile Extract Edin. "Bkz.Android Kitchen İle "Boot.img" Düzenleme"
ADIM -2:
Zip İçerisindeki "default.prop" , "init.miuiturkey.rc" ve "init.miuiturkeysuperuser.rc" Dosyalarını "BOOT-EXTRACTED\boot.img-ramdisk" Ana Dizinine Kopyalayıp, Değişime Onay Verin.
ADIM -3:
Zip İçerisindeki "adbd" Dosyasını, "BOOT-EXTRACTED\boot.img-ramdisk\sbin" Dizinine Kopyalayın.
ADIM -4:
"BOOT-EXTRACTED\boot.img-ramdisk" Ana Dizininde Bulunan "init.rc" Dosyasını NotePad++ İle Açın.
Aşağıdaki Kodu İçerisine Ekliyor ve Kaydediyoruz.
Kod:
# Include extra init file
import /init.miuiturkey.rc
ÖRNEK:
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
ADIM -5:
"boot.img" Dosyasını Geri Toplayıp, Güle Güle Kullanın
Son düzenleme: