Kit kat

turgutterzi

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Konular
5
Arkadaşlar Redmi Note kesinlikle Android 4.4.4. sürümü gelmeyecek mi yoksa MTK 6592 için driver ları paylaşmadığı için mi gelmedi. Foruma da en son eklenen incelemede kesinlikle gelmeyeceğine dair bi konuşma yapıyor arkadaşta ondan merak ettim. Android 4.3 ile [font=arial, sans-serif]OpenGL ES 3.0[font=arial, sans-serif] API özelli alıyor ve malesef Android 4.2.2 de [font=arial, sans-serif]OpenGL ES 2.0[font=arial, sans-serif] API mevcut. Kesin bir bilginiz varda paylaşırsanız sevinirim. İyi forumlar..

benkimim

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Telefon
Konular
524
mtk artık kodları açtı o yüzden her firma kendi elinde yapmak güncellemeleri zaten xiaomi bu android sürümlerinde zayıf bir firma zaten ama gelebilir neden olmasın.

xxSpecter

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
RM 3 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
32
Cvp: Kit kat

İngilizce forumlarında görüştüğüm adminlerin hiçbiri Kitkat gelecek demedi. Hepsi 4G'li versiyon sebebi ile gelmeyecek dedi.

turgutterzi

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
15 milyon ön siparis almis telefonun sd islemcili yeni versiyonunu yaptim diye 15 milyon ön siparis almis telefonu guncellemiyecekse kendileri kaybeder. 1-2 sene kullanir color os lu baska bi markaya gecerim.

Üst Alt