Yardım Kişiye özel zil sesi ataması problemi

june8

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cüneyt
Cihazım
Note 14 pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global V2.0.210.0
Telefon Modeli
Redmi Note 14 Pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba. Xiaomi Resmi Note 14 Pro telefonu yeni aldım. Menüler Samsung'tan sonra çok karışık gelmesine rağmen birçok ayarı yapabildim. Rehberimde bulunan bir iki kişiye dün telefonun kendi kitaplığından zil sesi seçip atama yapabildim. Ancak bugün tekrar başka kişilere aynısını denediğimde ekteki görüntüyle karşılaşıyorum. İnternetten araştırdığım kadarıyla telefonun kendi zil sesi tonları MIUI klasörü altındaki ringtones klasöründe oluyormuş. Ama kontrol ettiğimde tarif edilen yerde böyle bir klasör bulamadım. Dün nasıl yaptım, bugün ne oldu da yapamıyorum hiçbir anlam veremedim. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-11-22-19-41-24-033_com.android.soundrecorder.jpg
    Screenshot_2025-11-22-19-41-24-033_com.android.soundrecorder.jpg
    94,9 KB · Görüntüleme: 13

iŁКΞЯ

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
- łŁКΞЯ -
Cihazım
Mi9T
Konular
141
Merhaba. Xiaomi Resmi Note 14 Pro telefonu yeni aldım. Menüler Samsung'tan sonra çok karışık gelmesine rağmen birçok ayarı yapabildim. Rehberimde bulunan bir iki kişiye dün telefonun kendi kitaplığından zil sesi seçip atama yapabildim. Ancak bugün tekrar başka kişilere aynısını denediğimde ekteki görüntüyle karşılaşıyorum. İnternetten araştırdığım kadarıyla telefonun kendi zil sesi tonları MIUI klasörü altındaki ringtones klasöründe oluyormuş. Ama kontrol ettiğimde tarif edilen yerde böyle bir klasör bulamadım. Dün nasıl yaptım, bugün ne oldu da yapamıyorum hiçbir anlam veremedim. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Eğer google'nin arama uygulamasını kullanıyorsanız rehberden kişiyi seçin ve kişi ayarlar bölümünden gereken zil sesini seçebilirsiniz.

Oyla:

june8

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cüneyt
Cihazım
Note 14 pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer google'nin arama uygulamasını kullanıyorsanız rehberden kişiyi seçin ve kişi ayarlar bölümünden gereken zil sesini seçebilirsiniz.
Öneriniz için teşekkür ederim. Hayır Google'ın arama uygulamasını değil telefonun kendi arama uygulamasını kullanıyorum. Zaten benim sorum neden daha önceden yapabiliken şu an yapamıyor olmam. Eğer ters mühendislik işletirsek, belki yapmamam gereken bir ayarı yaptığım için bu duruma gelmiştir onu düzeltip telefonu ilk zamanki zil sesi arayabildiğim haline döndürebilirim diye sorunmun kaynağını öğrenmeye çalışıyorum.

Oyla:
Üst Alt