Yardım Kişisel bağlantı noktası ayarlarına girince telefon kendini yeniden başlatıyor

HeNiX

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bedirhan
Cihazım
Poco X6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
HyperOS 1.0.14.0 UNLMIXM
Telefon Modeli
Poco X6 Pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Kişisel bağlantı noktası ayarlarıma girmek istiyorum ama her denediğimde cihaz çöküp kendini yeniden başlatıyor. Bu başka kullanıcılarda da var mı? Formatsız çözüm yöntemi var mıdır?

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
ben genelde sorunsuz bir sürüm kullanıyorsam güncelelme taraftarı degilim, örnek Mİ 8SE cihazımı hiç güncellemedim. hiçbir şikayetimde yok. lakin Mi 14 cihazımda "Veri Paylaşımı" açtıgımda mini reset atıyor. Kameradayken uzun vidyo kaydında 3-4 dk üzeri ısınma oluyor. 5-6 sene Mi8SE ve Mİ9SE kullandım böyle birşeye denk gelmedim.

Güncellemeyi mvcut kurlumum üzerine mi yapsam yoksa cihazı sıfırlayıp güncellemeyi indirip mi yapsam bilemedim olası çakışmalar için.
misal gelen güncelleme android 14 cihazın sürümü de 14 se sorun olmaz ama 14 den 15 e geçen bir sürüm güncellemesi yapıyorsanız bence sıfırlamak güzel bir tercih olur

Oyla:

By_Nisay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Redmi 5 Plus
Meslek
By_Nisay
Konular
4
misal gelen güncelleme android 14 cihazın sürümü de 14 se sorun olmaz ama 14 den 15 e geçen bir sürüm güncellemesi yapıyorsanız bence sıfırlamak güzel bir tercih olur
Şuan sıfırladım güncellemeyi indiriyorum. Bu şekilde daha saglıklı olacagını düşünüyorum. Bahsi geçen güncelleme Xiaomi HyperOs 2.0.6.0.

Ekleme: Güncelleme sonrası ısınma ve baglantı noktası oluşturamama sorunu düzeldi....

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt