Yardım Kişilerim Silindi Geri Yüklenmiyor

attcaksaw

Cezalı Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Bar Şefi
Konular
99
Arkadaşlar bir anda kişilerim silindi ve geri yüklenmiyor neden oldugunu anlamadım google hesaptan geri yükleme yaptım fakat hala kişilerimin çoğu gelmiyor durduk yerde bir anda silindi neden böyle olmuş olablir?

Mr.Fatih

Best Of MİUİ
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
RedmiNote13Pro
Meslek
Sağlıkçı
Konular
78
Arkadaşlar bir anda kişilerim silindi ve geri yüklenmiyor neden oldugunu anlamadım google hesaptan geri yükleme yaptım fakat hala kişilerimin çoğu gelmiyor durduk yerde bir anda silindi neden böyle olmuş olablir?

Bendede bi ara aynı sorun olmuştu google hesabınızı kaldırın tekrar ekleyin ve tekrar senkronize edin manuel olarak

Oyla:

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X6 Pro 5G
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
Kaldırdım hala aynı sorun var.

Bilgisayar üzerinden Google hesabınıza giriş yaparak kişiler ekranında tüm rehberinizi görüyorsanız, endişe etmenize gerek yoktur.
Öncelikle sırasıyla şunları yapınız.

1- Telefonunuzdan interneti kapatınız.
2- Google hesabınıza bilgisayar üzerinden giriş yaparak rehberinizi harici ortama transfer ederek rehberinizi garantiye alınız.
3- Kişilerinizi garantili ve senkronize olacak şekilde ayarlamak istiyorsanız:
a) Şebeke internetiniz yeterli ve hızlı değilse Wifi üzerinden internete bağlanınız cep telefonu içerisinde tanımlı olan Google hesabınızı öncelikle kaldırınız.
b) Ardından Google hesabınızı tekrar tanımlayınız.
c) Telefondaki Kişiler ekranına girerek tek tek telefona transfer edildiklerini göreceksiniz.
Bu işlemle birlikte kişileriniz cep üzerinden e-postadaki kişilere, e-posta üzerinden değişiklik yaptığınız zaman da telefondaki kişilere yansıyacaktır.

Şayet bu şekilde olmaz ise
Bilgisayar üzerinden yedeğini aldığınız kişileri cep telefonundaki kişiler ekranındaki ayarlardan telefona transfer yapabilirsiniz.

Oyla:

Occaut

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Mi 9t pro
Meslek
Tekstil
Konular
11
Benim aklıma gelen su , googledaki rehber yedegin , bütün güncel numaraları kapsamıyor ...

Oyla:
Üst Alt