Yardım Kişiler

aevrenm

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
42
Sinir oldum aylardir her gun ayni seyi yasiyorum. Rehberden sildigim numaralar bir hafta sonrasina veya bi kac gune tekrar geliyor. Kalici olarak silemiyorum. Cidden kafayi yicem. Sorun nedir boylre. . Kurtulus yokmu bundan

sevketkoca

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Şevko
Cihazım
RedMi Note 5
Konular
3
Ben çozumu buldum.Sim kartimi tuslu telefona taktim.9 kisi ordan geliyomus hep.ordan silerek sorunu giderdim

Oyla:

Mugrab

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mugrab
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Öğretmen
Konular
30
Arkadaslar merhaba kişilerden birini nasil mesaj uygulamasi ile paylasabiliririz ? Ne yaptimsa yollayamadim mesaj mms oluyor ve yollanmiyor ben normal mesaj olarak kisiyi paylasmak istiyorum

Oyla:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Arkadaslar merhaba kişilerden birini nasil mesaj uygulamasi ile paylasabiliririz ? Ne yaptimsa yollayamadim mesaj mms oluyor ve yollanmiyor ben normal mesaj olarak kisiyi paylasmak istiyorum
Kişiler uygulamasından paylaşmayi deneyiniz. Bende bu şekil seçenekler cikiyor. Sizin kullandığınız uygulamada da vardır muhakkak
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

Mugrab

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mugrab
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Öğretmen
Konular
30
Kişiler uygulamasından paylaşmayi deneyiniz. Bende bu şekil seçenekler cikiyor. Sizin kullandığınız uygulamada da vardır muhakkak

Bende bu şekilde çıkmıyor hocam o yüzden ne yaptiysam olmadi

Oyla:

Mugrab

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mugrab
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Öğretmen
Konular
30

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende bu şkeilde cikiyor hocam

Oyla:

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535

Mesajlar uygulamasına girin, sağ altta bulunan + simgesi ile yeni mesaj yazma penceresi açın. Üst kısma yollamak istediğiniz telefon numarasını yazın, alt kısma tıklayın. Metni yazacağınız yerin sol tarafında + simgesi var ona basın, açılan alandan kişi simgesine tıklayın, rehberden kişiyi seçin ve tamam diyerek devam edin. Bu şekilde kişiyi mesaj olarak yollayabilirsiniz. Eğer Vcard olarak yollamak isterseniz mesajlara girin, üstten çark simgesine tıklayın, en alt kısma inerek ek ayarları açın, oradan kart paylaşım formatını vcard olarak ayarlayın ve üstteki işlemleri tekrarlayın. Saygılar.

Oyla:

Mugrab

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mugrab
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Öğretmen
Konular
30
Hocam dediğiniz hiçbir seçenek bu telefonda yok valla her şeyi kurcaladım malesef genede durum aynı

Mesajlar uygulamasına girin, sağ altta bulunan + simgesi ile yeni mesaj yazma penceresi açın. Üst kısma yollamak istediğiniz telefon numarasını yazın, alt kısma tıklayın. Metni yazacağınız yerin sol tarafında + simgesi var ona basın, açılan alandan kişi simgesine tıklayın, rehberden kişiyi seçin ve tamam diyerek devam edin. Bu şekilde kişiyi mesaj olarak yollayabilirsiniz. Eğer Vcard olarak yollamak isterseniz mesajlara girin, üstten çark simgesine tıklayın, en alt kısma inerek ek ayarları açın, oradan kart paylaşım formatını vcard olarak ayarlayın ve üstteki işlemleri tekrarlayın. Saygılar.
Hocam ilk yöntemde zaten olmadığı için yazdım o yöntemde sadece mms olarak gönderiliyor ikinci yöntemde ise o seçeneklerin hiçbiri yok valla ne yaptiysam bulamadim ki durumda aynı Allah Mi note 10 un belasini versin insallah.

Oyla:

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
Hocam dediğiniz hiçbir seçenek bu telefonda yok valla her şeyi kurcaladım malesef genede durum aynı

Hocam ilk yöntemde zaten olmadığı için yazdım o yöntemde sadece mms olarak gönderiliyor ikinci yöntemde ise o seçeneklerin hiçbiri yok valla ne yaptiysam bulamadim ki durumda aynı Allah Mi note 10 un belasini versin insallah.

Bunun telefonla ilgisi yok ki, yazılım ile ilgili bir durum bu. Hangi romu kullanıyorsunuz bilmiyorum. kullandığınız sürüm nedir, hangi mesaj uygulamasını kullanıyorsunuz. Google mesajlar uygulaması mı?

Oyla:

Mugrab

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mugrab
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Öğretmen
Konular
30
Bunun telefonla ilgisi yok ki, yazılım ile ilgili bir durum bu. Hangi romu kullanıyorsunuz bilmiyorum. kullandığınız sürüm nedir, hangi mesaj uygulamasını kullanıyorsunuz. Google mesajlar uygulaması mı?

Rom bilgileri bunlar hocam mesaj uygulamasida telefonun kendi uygulaması

Oyla:
Üst Alt