Yardım Kişiler

aevrenm

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
42
Sinir oldum aylardir her gun ayni seyi yasiyorum. Rehberden sildigim numaralar bir hafta sonrasina veya bi kac gune tekrar geliyor. Kalici olarak silemiyorum. Cidden kafayi yicem. Sorun nedir boylre. . Kurtulus yokmu bundan

bey4zz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oktay
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Webmaster
Konular
1
problemin sanırım google hesabından kaynaklanıyor olabilir google kişilerini kontrol et hesabın baska telefonda olabilir sifresini yenile google kişiler üzerinden kontrol et düzenlemelerini yap problemin düzelecektir.

Oyla:

aevrenm

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
42
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
problemin sanırım google hesabından kaynaklanıyor olabilir google kişilerini kontrol et hesabın baska telefonda olabilir sifresini yenile google kişiler üzerinden kontrol et düzenlemelerini yap problemin düzelecektir.
Yardimci olursan mukafatinida alirsin tel no atarmisin ozelden

Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Hocam başlığa bakılırsa yemişsiniz zaten. :P

Google yedekleri otomatik geri yüklüyor olabilir. Google kişiler uygulamasından silmeyi deneyin eğer zaten o uygulamadan sildiğiniz halde geri geliyorsa birde mi cloud ayarlarını gözden geçirin.

Oyla:

sevketkoca

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Şevko
Cihazım
RedMi Note 5
Konular
3
Aynı sorun bende de var.konu acacaktim hatta.bende cok ugrastim ama cozumunu bulamadim.google kisilerden siliyorum ama geri geliyor her yolu denedim.Sonunda bisey farkettim sim kartta kayitli 9 kisi var geri gelen onlar oluyor.siliyorum telefonu ne zaman yeniden baslatsam geri geliyor.benide sinir etti.

Oyla:

Muhammedemin06

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mami0666
Cihazım
Mİ 8 LİTE
Meslek
Elektronik
Konular
3
Rehberden görünecek listesini sırayla sim, google hesabı, v.s sırayla seçerek geri gelenlerin hangisinde olduğunu bulup silersen düzelir birde xiaomi buluta yedekleme yaptıysan ordan da silmen gerekir.

Oyla:

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
Pc den Google giriş yapın. Hesap ayarlarınızdan hesap yönetimi kısmına girin. Sol taraftan güvenlik sekmesine girin, aşağıda cihazları yönetin kısmına tıklayın. Orada kayıt ettiğiniz tüm önceki telefonları silin ve tüm hesaplardan çıkın. Sadece şu anda kullandığınız telefon kalana kadar temizleyin. Sonrasında yine Google hesap ayarlarınızdan rehbere girin ve oradan da silmek istediğiniz numaraları silin. Ben bu sorunu böyle çözmüştüm. Önceki cihazlarımdan kalan numaraları kurtarıp rehbere yüklüyordu. Deneyin isterseniz.

Oyla:

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım