Söylediğiniz her kelimeye tam anlamıyla Ka ti li yo rumDaha önceden bilsem garantisiz bir cihaz alırdım zaten ama ben Samsung note 9 dan geçtim. Açıkcası garanti umrumda değil, garantiye gidenleride görüyoruz. Bakalım bi süre daha idare ederim. Sonrasına ya rom atarım yada böyle kullanırım. Garantisiz cihaz 1600 lira iken ben 2000 e aldım çokta bi fiyat farkı yok açıkçası
Halil bey bakalım biraz güncellemeleri bekleyim olmadı romlayacağım Ancak hindistan romda sıkıntılar çıktığı için Eu romu tavsiye ediyorlar. Biraz daha romlar hakkında bilgilenelim ona göre yapıştırmalı gitsinGarantiyi boşverin hocam. Türkiye'de garanti olayı yalan. Bi varsa Apple yapar. Bence bootloader açıp hindistan Rom yükleyin. MIUI keyfini sürün.
Umarım ihtiyaç duymazsınız ama garantiye ihtiyaç duyulduğunda, zaten onlar sizi sallıyor maalesef...Teşekkür ederim bakalım kafam bozulursa salla garantiyi felan ☺
Genelde öyle oluyor dostum, 3 5 de anca yapılıyor Samsung note 9 kullanıyordum şimdi o cihaza 7 bin lira verip 1 ay cihazsız kalmak problem birde cihaz arızası kullanıcıya yıkılırsa o ayrı bir problem ama Xiaomi kırılsın gider aynısını geri alırım bu bakımdan biraz daha beni çekti kendisineUmarım ihtiyaç duymazsınız ama garantiye ihtiyaç duyulduğunda, zaten onlar sizi sallıyor maalesef...![]()
Servisten daha iyi teknik servis yapan arkadaşlar var zaten hocam biliyorsunuz.Umarım ihtiyaç duymazsınız ama garantiye ihtiyaç duyulduğunda, zaten onlar sizi sallıyor maalesef...![]()
Mi arama ve mesaj uygulamasi var ve arama kayit uygulamasi var. Cogu insan arama kaydetme oldugu icin istiyor bir de arayuzleri daha guzel. Googlein da arayuzunu bence cok da kotu degil. Arama kaydetme icin de harici uygulamalar kullanilabilirBen Samsung'dan yeni geçtiğim için çok bilgim yok. Ne gibi Mi uygulamaları var ya da avantajları nedir?