Yardım Kısa sürede değişen ekran süresi!!

smlknr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İSMAİL
Cihazım
XİAOMİ-Mİ 6
Konular
12
Merhaba arkadaşlar, Xiaomi ailesine, yaklaşık 4 ay önce Mi 6 128 GB modelini alarak katıldım. Son 2 haftayı katmazsak ben telefonumdan pil konusunda fazlasıyla memnundum. 7.5, 8 hatta 9 saat ve fazlasi ekran sürelerini aldığım oluyordu. Normal bir kullanım yani mobil veri açık şekilde face, Instagram, mail, haber siteleri ile birlikte ekran süreleri hemen hemen yukarıda yazdığım gibi oluyordu. Ancak şu son 2 haftadır, kullanımımda eskiye göre herhangi bir değişim olmamasına rağmen neredeyse 5 saat ekran süresini göremez oldum. Bunun bu kadar hızlı değişimine sebep ne olabilir? Eski aldigim ekran sürelerini artık göremeyecek miyim? Bu konuda tecrübeli, fikir sahibi arkadaşlarımın değerli yardımlarını bekliyorum.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Nereden bakabilirim hocam

Bunu sorduğunuza göre yapmamışsınızdır hocam. Cihazı Fabrika Ayarlarına çevirmeyi deneyin ilk tavsiyem bu yönde olur. Ya da Son zamanlarda herhangi bir uygulama kurduysanız, bunu kaldırıp gözlemleyin durumu.

Oyla:

smlknr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İSMAİL
Cihazım
XİAOMİ-Mİ 6
Konular
12
Bunu sorduğunuza göre yapmamışsınızdır hocam. Cihazı Fabrika Ayarlarına çevirmeyi deneyin ilk tavsiyem bu yönde olur. Ya da Son zamanlarda herhangi bir uygulama kurduysanız, bunu kaldırıp gözlemleyin durumu.
Müsait bir zamanda yapacağım hocam çok teşekkür ederim ilginiz alakaniz için.

Oyla:

Bawer21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İnan
Cihazım
Poco F3
Konular
4
Müsait bir zamanda yapacağım hocam çok teşekkür ederim ilginiz alakaniz için.

Bence de en sağlıklısı yedek alıp fabrika ayarlarına dönmenizdir. Son zamanlarda indirdiğiniz bir uygulamanın da etkisi olabilir buraoca2 arkadaşın da dediği gibi. Cihazınızın imei leri orijinal mi hocam?

Oyla:

smlknr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İSMAİL
Cihazım
XİAOMİ-Mİ 6
Konular
12
Bence de en sağlıklısı yedek alıp fabrika ayarlarına dönmenizdir. Son zamanlarda indirdiğiniz bir uygulamanın da etkisi olabilir buraoca2 arkadaşın da dediği gibi. Cihazınızın imei leri orijinal mi hocam?
Bakalım hocam yapacağım yakın zamanda inşallah olumlu sonuçlar alırım. Orijinal hocam o konuda sorun çıkmadı Allah'a şükür.

Oyla:

Bawer21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İnan
Cihazım
Poco F3
Konular
4
Bakalım hocam yapacağım yakın zamanda inşallah olumlu sonuçlar alırım. Orijinal hocam o konuda sorun çıkmadı Allah'a şükür.

Bazı orijinal olmayan cihazlarda imei siliniyordu. Onun için sordum hocam. Sıkıntı yok o halde. :)

Oyla:

no_Antijen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mi
Cihazım
Mi Pad 2
Konular
12
Bende de aynı durum var 2 aydır stabil giden batarya süresi bi kaç gündür bariz azaldı . Telefona bakmıyorum bile bazen 1 saatte %20 azaldığını görüyorum .

Oyla:

tugseryldz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tuğser
Cihazım
mi6 128gb
Konular
5
Merhaba bende de bu ara sizinkiler gibi sıkıntılar çıkmaya başladı şarj %100' den %80 e öyle bir düşüyor ki anlatamam bugün daha da az gitti...3 saat civarı mobil veri açık yaklaşık 20 dakika da harita ve GPS KULLANIMI geriye kalanlar standart şeyler sizce de bir anormallik yok mu? ekran süreleri neredeyse benim eski iphone 5s ile aynı!

Oyla:

smlknr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İSMAİL
Cihazım
XİAOMİ-Mİ 6
Konular
12
Merhaba bende de bu ara sizinkiler gibi sıkıntılar çıkmaya başladı şarj %100' den %80 e öyle bir düşüyor ki anlatamam bugün daha da az gitti...3 saat civarı mobil veri açık yaklaşık 20 dakika da harita ve GPS KULLANIMI geriye kalanlar standart şeyler sizce de bir anormallik yok mu? ekran süreleri neredeyse benim eski iphone 5s ile aynı!

Evet var bi dengesizlik dostum nedendir anlayabilmiş değilim. Mesela bugün de 8 saatleri göreceğim. Dün 4.30 saatte şarja taktım. Dünle bugün kullanımımda herhangi bir fark veya sildigim bir uygulama yok.

Oyla:

tugseryldz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tuğser
Cihazım
mi6 128gb
Konular
5
Evet var bi dengesizlik dostum nedendir anlayabilmiş değilim. Mesela bugün de 8 saatleri göreceğim. Dün 4.30 saatte şarja taktım. Dünle bugün kullanımımda herhangi bir fark veya sildigim bir uygulama yok.

Telefonu çok seviyorum ama böyle dengesiz davranması canımı sıkıyor ilk aldığımda o kadar kurcalamaya rağmen 2 gün gidiyordu şimdi ele almaya korkar oldum.Bende bir fabrika ayarlarına döneyim diyorum.

Oyla:

smlknr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İSMAİL
Cihazım
XİAOMİ-Mİ 6
Konular
12
Telefonu çok seviyorum ama böyle dengesiz davranması canımı sıkıyor ilk aldığımda o kadar kurcalamaya rağmen 2 gün gidiyordu şimdi ele almaya korkar oldum.Bende bir fabrika ayarlarına döneyim diyorum.

Deneyelim bir hocam yakın zamanda bende dönmeyi düşünüyorum. Hangimiz önce davranırsa sonrasındaki pil performansı hakkında yorum yapsın buraya

Oyla:
Üst Alt