Soru Kısa mesaj uygulaması

solaytekin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ulus
Cihazım
REDMİ NOTE 9
Konular
1
Telefonda Google in mesajlaşma uygulaması kullanılmış, internet kapalı olduğunda kısa mesaj alıyor fakat gönderemiyorsunuz.
Dün aldığım ve şu ana kadar beğenerek kullandığım telefonda böyle bir uygulamaya gidilmesi çok saçma olmuş.
Telefonun iki ana özelliğinden biri aramak, diğeride mesaj çekmektir. Bunlardan birine interneti şart koşmak nedir?
Play store ye girip Google in uygulamasına gelen yorumları bir okuyun, millet demediğini bırakmamış!
Play store de eski tip kısa mesaj uygulaması aradım ama bulduklarımda bildirim sesleri çıkmıyor.
Bildiği bir yöntem olan varmıdır?

cesurtr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
25
Telefonda Google in mesajlaşma uygulaması kullanılmış, internet kapalı olduğunda kısa mesaj alıyor fakat gönderemiyorsunuz.
Dün aldığım ve şu ana kadar beğenerek kullandığım telefonda böyle bir uygulamaya gidilmesi çok saçma olmuş.
Telefonun iki ana özelliğinden biri aramak, diğeride mesaj çekmektir. Bunlardan birine interneti şart koşmak nedir?
Play store ye girip Google in uygulamasına gelen yorumları bir okuyun, millet demediğini bırakmamış!
Play store de eski tip kısa mesaj uygulaması aradım ama bulduklarımda bildirim sesleri çıkmıyor.
Bildiği bir yöntem olan varmıdır?
Rom degistirip miuinin kendine ait olan arama ve mesajlar uygulamasini kullanabilirsiniz. Xiaomi tool v2 programiyla rahatca yapabilirsiniz ugrasmadan

Oyla:

ademacar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem
Cihazım
S23 plus
Meslek
makine mühendisi
Konular
14
Hocam textra var full sürümü forumlarda var indir kafan rahat etsin mesaj ici kopyalama linke gitme hepsi var

Oyla:

solaytekin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ulus
Cihazım
REDMİ NOTE 9
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam textra var full sürümü forumlarda var indir kafan rahat etsin mesaj ici kopyalama linke gitme hepsi var
Normal ve full sürümünüde indirdim ama mesaj geldiğinde ses çıkmıyor?
Ses çıkması için yapılabilecek bir şey varmı

Oyla:

cesurtr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
25
Normal ve full sürümünüde indirdim ama mesaj geldiğinde ses çıkmıyor?
Ses çıkması için yapılabilecek bir şey varmı
Uygulamaya basılı tutup bildirim ayarlarindan sesli bildirimleri acmayi deneyebilirsiniz.

Oyla:
Üst Alt