Sohbet Kış geldi, BAHARAT Çayları başlasın

TosunPASA

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tosun
Cihazım
Mİ 10T Pro
Meslek
Sys Support - IT
Konum
Istanbul
Katılım
8 Ekim 2014
Konular
91
Mesajlar
469
Tepkime puanı
201
Puanları
58
merhaba
baharat çayı seven biri olarak...
aşağıda resmini vereceğim kağıt mini poşetlerden alarak ister filitre kahve ister baharat çayı yapmak amacı ile kullanabilirsiniz
evinizde hazırlayacağınız bu çay/filtrekahve-lerı iş yerinde sallama çay içer gibi demlenmesini (5dak civarı çay için 2dak kahve için)) bekleyerek huzur ile içebilirsiniz

geçmiş zamanda ben AE den kenarları karton destekli modellerinden alıp kahve için kullandım. halen elimde az miktarda kaldı ve sizlere faydası olması için ülkemizdeki web sitelerinde benzerler amaçlar için yapılanları buldum.. sizle resim paylaşacağım. hem back link hemde renklam içermesin

arama olarak... "Sallama Çay Poşeti 5.5 x 7 cm 100'lü Paket" şeklinde yapabilirsiniz.. resimden anlaşılacağı gibi 2 farklı boyutu var.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.



kahve için AE den aldığım ise aşağıdaki resim gibi kenarlardan ince karton destekli modellerden. bunlarda ülkemizde de satılıyor ama birim satışları baya yüksek.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.


not olarak.. kaynamış suyu ister kahve ister baharat çayının üzerine direk dökmeyin. Kaynamış su 2-3 dak dinlensin sonra.
taze zencefil taşıma ve koku olarak sorun olur ise, toz halinde alıp yapabilirziniz. Hatta içerisine bir miktarda ginseng tozu da eklererek antibiyotik ve antioksidan etkisini arttırabilirsiniz. tatlandırıcı olarak lütfen şeker KULLANMAYINIZ. mümkün ise bal veya kuru üzüm/incir gibi doğal şeker kaynaklarını tercih ediniz. poşet içerisine ufak parçalar halinde de ekleyebilirsiniz.
geçen aktarda karanfil in de toz halini aldım. şahsen baharat çayının olmaz ise olmazı karanfil ve tarçın ı da eklerseniz..... stres li mesai saatleriniz daha kolay olacaktır.


SAĞLIKLI ve HUZURLU Kalınız.
 
Son düzenleme:

TosunPASA

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tosun
Cihazım
Mİ 10T Pro
Meslek
Sys Support - IT
Konum
Istanbul
Katılım
8 Ekim 2014
Konular
91
Mesajlar
469
Tepkime puanı
201
Puanları
58
bugün arkadaşım ile metro markete gittik toplu alışveriş için ve evrekaaaaa

resmini koyduğum yerel yapımlar orda var. hemde farklı boyut ve renklerde. oldukça da ucuz fiyatlı olarak.
peçete - kahve filtre - çaytabağı peçetesi vs olan bölümde.
 
Üst Alt