- Adım
 - Ugur

- Cihazım
 - Mi 9se

- Konular
 - 35

S.a arkadaslar saglam kaliteli kirilmaz cam ne marka nerden almaliyim onerisi olan varmi

Hocam kararınıza saygı duyuyorum ama neyin ne olduğu ortada..Uygunsuz dil içeren mesajlar kaldırılmıştır, lütfen tekrarlamayınız
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
bende bundan kullanıyorum ama negatif tarafları var kameraya alttan ışık geldiği için etraf karanlık ve ya gece ön çekim yaptığın zaman fotograf aşırı kötü olur. aynı zamanda ekranın yanlarından ve altından üstünden az bir şey alıyor.Nano koruma var. Yaptıracaksanız ondan yaptırın.
Yada nano flex ekran koruyucular var. Note6 pro cihaza yaptırdım bayağı memnunum. Cam yokmuş gibi hissediyorum.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam bu nano ekran koruyucu.. Birebir ekran ölçüsüdür. Öz çekim de hiç bir problem yaşatmadı bana. (2 gün önce Eminönü, Galata Kulesii, İstiklal Caddesi ve Takisimde idim. Ön kamera arka kameradan daha iyi çekim yapıyor.) Dediğiniz sorunların hiç bir tanesini yaşamadım. Bence sizin koruyucu filmde bir sorun var.bende bundan kullanıyorum ama negatif tarafları var kameraya alttan ışık geldiği için etraf karanlık ve ya gece ön çekim yaptığın zaman fotograf aşırı kötü olur. aynı zamanda ekranın yanlarından ve altından üstünden az bir şey alıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ekran parlaklığı kısıkken ön çekim yapman lazım