- Adım
- Devid
- Cihazım
- Samsung
- Konular
- 7
Merhaba.Bugün redmi 10s aldım ve kırılmaz cam almak istiyorum hangisini alayım,öneride bulunur musunuz
Bence hayalet camlar ekran canlılığını gereğinden fazla sömürüyor hocam. Arkadaşımın cihazıyla bir süre deneyimlemiştim, gizlilik ve şıklık bakımından cihazı üst seviyeye çıkartıyordu ; gizlilik de ayrı bir al benisi idi ama canlılığı da gereğinden fazla sömürüyordu. Alırken bunları da göz önünde bulundurmak lazım.Benim önerim hayalet cam al çok iyi.
Sadece sen görebiliyorsun ve yandan bakan siyah görüyor ve okuyamıyor.
Ben telefonu migrostan aldım cam takılı olarak geldi ama aşırı yamuk oyuzden değiştirmek istiyorum değiştirmisken iyi bişi alayım dedimBende redmi note 10s telefonum için kırılmaz cam arıyorum ama kendi üzerindeki gibi kamera bölümü delikli birşey bulamadım. Satılanların neredeyse hepsi kamera bölümünü kapatan modeller
O zaman 9D cam al geç kenara.Bence hayalet camlar ekran canlılığını gereğinden fazla sömürüyor hocam. Arkadaşımın cihazıyla bir süre deneyimlemiştim, gizlilik ve şıklık bakımından cihazı üst seviyeye çıkartıyordu ; gizlilik de ayrı bir al benisi idi ama canlılığı da gereğinden fazla sömürüyordu. Alırken bunları da göz önünde bulundurmak lazım.
Bendede aynı. Kutudan koruma ile çıkıyor ama üzerindeki cam değil. Plastikten yapılmış. Ama dediğim gibi bir model bulamadım.Ben telefonu migrostan aldım cam takılı olarak geldi ama aşırı yamuk oyuzden değiştirmek istiyorum değiştirmisken iyi bişi alayım dedim
Note 10S'den bahsediyor galiba, çünkü Redmi 10S yok. Redmi 10, 10 Prime, 10X var.Bendede aynı. Kutudan koruma ile çıkıyor ama üzerindeki cam değil. Plastikten yapılmış. Ama dediğim gibi bir model bulamadım.
Merhaba, koruyucunun kamerasını kapatmasını istemiyorsanız. Zore Seramik Mat ekran koruyucu almanızı öneririm. Şeffaf olanların çoğu kamerayı kapatır.Bende redmi note 10s telefonum için kırılmaz cam arıyorum ama kendi üzerindeki gibi kamera bölümü delikli birşey bulamadım. Satılanların neredeyse hepsi kamera bölümünü kapatan modeller
Mat almanı tavsiye ederim şeffaf alınca hemen çiziliyor eğer çizilmesin ben uzun süre kullanmak istiyorum dersen kesinlikle mat. Mat kullanmam bende takıntı yok dersen nano alabilirsin aşağıya linklerini bırakıyorum hayırlı olsun.Merhaba.Bugün redmi 10s aldım ve kırılmaz cam almak istiyorum hangisini alayım,öneride bulunur musunuz
İkinci gönderdiğiniz link deki görsele bakarsak kamera deliği bulunuyor. Tam benim istediğim gibi. Teşekkürler.Merhaba, koruyucunun kamerasını kapatmasını istemiyorsanız. Zore Seramik Mat ekran koruyucu almanızı öneririm. Şeffaf olanların çoğu kamerayı kapatır.
Seramik Mat Ekran Koruyucu
Avantajları
* Ekranda parmak izi ve leke bırakmaz
* Kolay kolay çizilmez
* Şeffaf koruyuculara göre uzun ömürlüdür.
* Gözünüzü yormaz.
* Ben takıntılı olduğum için şeffaf ekran koruyucuda 2 aya bir değişim yapıyordum. Çünkü en ufak birşeyde çiziliyor, mat ekran koruyucuda bu konu söz konusu bile değil. Aldığım ürünün linkini aşağıya bırakıyorum piyasada en iyi markalardan biridir.
Dezavantajları
* Ekran çözünürliğünü biraz düşürüyor. ( Ekranını siz biliyorsunuzuz zaten bende mat kullanıyorum herhangi bir sıkıntısı yok.)
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mat almanı tavsiye ederim şeffaf alınca hemen çiziliyor eğer çizilmesin ben uzun süre kullanmak istiyorum dersen kesinlikle mat. Mat kullanmam bende takıntı yok dersen nano alabilirsin aşağıya linklerini bırakıyorum hayırlı olsun.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir