Yardım KingRoot Hakkında Yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Maalesef böyle yapmak zorunda kalıyorum. Çünkü cantara hocamın yazdığı gibi toplam 3-4 maddede yazarsam bana;
Fastboot moduna nasıl alacağım,
O komutu nereye yazacağım,
Komut satırına nasıl ineceğim,
v.b. bir sürü soru gelecek. Bu nedenle bunları da anlatarak yazıyorum ki kimse başka birşey sormaya gerek duymadan işlemleri yapabilsinler.
Aslında önce anlatım okunup sonra da video izlense zaten bir aşinalık olacak. Sonrasında da ister videoya bakılarak ister anlatıma göre işlemler yapılsa rahatlıkla yapılabilecek.
Ayrıca yukarda yazdığım örnek 3 soru, her türlü işlemde kullanılması gereken işlemler. Bu sayede başka şeyler yaparken de işe yarayacak.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Maalesef böyle yapmak zorunda kalıyorum. Çünkü cantara hocamın yazdığı gibi toplam 3-4 maddede yazarsam bana;
Fastboot moduna nasıl alacağım,
O komutu nereye yazacağım,
Komut satırına nasıl ineceğim,
v.b. bir sürü soru gelecek. Bu nedenle bunları da anlatarak yazıyorum ki kimse başka birşey sormaya gerek duymadan işlemleri yapabilsinler.
Aslında önce anlatım okunup sonra da video izlense zaten bir aşinalık olacak. Sonrasında da ister videoya bakılarak ister anlatıma göre işlemler yapılsa rahatlıkla yapılabilecek.
Ayrıca yukarda yazdığım örnek 3 soru, her türlü işlemde kullanılması gereken işlemler. Bu sayede başka şeyler yaparken de işe yarayacak.

Aman hocam yanlış anlaşılmasın bence yaptığınız son derece Doğru :) O güzel konular için tekrar ellerinize sağlık clap~~

anar5441

Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
anar5441
Cihazım
redmi8a
Konular
0
bende bilgisayar yok magis mager kuma veya başka bir şekilde ben root isterim ama atandım ki telefon resmi 8a lütfen yardım cı olun bana Azerbaycan da yazıyorum çox sagolun

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
bende bilgisayar yok magis mager kuma veya başka bir şekilde ben root isterim ama atandım ki telefon resmi 8a lütfen yardım cı olun bana Azerbaycan da yazıyorum çox sagolun
5 senelik konuya yazacağınıza Forum'da bulunan Redmi 8A alt forumuna baksaydınız keşke hocam. Bu konuda anlatılıyor:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt