Yardım Kimse ne adım ne uyku sayacı süalık uygulaması kullanmıyor sanırım

ıhlamur

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
erca
Cihazım
9t pro
Konular
45
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Hyperos
Telefon Modeli
X6 pro
Bootloader Kilidi
Açık
Bakıyorum romların hiçbirinde sağlık uygulaması yok eu ve çin hariç. Bir çok insan da diğer romları kullanıyor ne adım ne ritim ne uyku bunların hiçbirini sanırsam büyük bir çoğunluk kullanmıyor. Nasıl yapabiliyorsunuz?

Toorop

F-Xiaomi
Premium Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ceyhun
Cihazım
-
Konular
5
Asıl siz nasıl telefon üzerinden adım, ritim ve uyku sayacı kullanabiliyorsunuz? Ben akıllı saat ile yapıyorum dediklerinizin hepsini. Telefonu çalışırken masada bırakıyorum ve sürekli hareket halindeyim, nasıl adım sayabilir bu şekilde?

Oyla:

ıhlamur

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
erca
Cihazım
9t pro
Konular
45
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Asıl siz nasıl telefon üzerinden adım, ritim ve uyku sayacı kullanabiliyorsunuz? Ben akıllı saat ile yapıyorum dediklerinizin hepsini. Telefonu çalışırken masada bırakıyorum ve sürekli hareket halindeyim, nasıl adım sayabilir bu şekilde?
Saat gerektirmiyor hocam ayrıca hepsini de düzgün bir şekilde yapıyor. Masamdan kalktığımda ya da dışarıda zaten telefon üstümde oluyor. Ritim ise parmak izi sayacından okuyor. Uykuyu zaten biliyorsunuz.

Oyla:

Toorop

F-Xiaomi
Premium Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ceyhun
Cihazım
-
Konular
5
Saat gerektirmiyor hocam ayrıca hepsini de düzgün bir şekilde yapıyor. Masamdan kalktığımda ya da dışarıda zaten telefon üstümde oluyor. Ritim ise parmak izi sayacından okuyor. Uykuyu zaten biliyorsunuz.
Elbet gerekmiyor hocam fakat çalışırken hareket halinde olmam gerektiği oluyor ve her seferinde telefonu alıp cebimde gezdirmeyi sevmiyorum. Günümüz telefonları sizin de bildiğiniz gibi artık kocaman ve koruyucu kılıfla birlikte iyice büyüyor, cepte çok rahatsız edici oluyor. Arama ve basit mesajlaşmalar için saat yeterli oluyor. Açıkçası uyku için ilk zamanlar 1-2 takip ettim sonrasında bakmadım. Adım sayacını günlük, nabız için de uyarı vermezse aklıma geldikçe kontrol ediyorum, geçmişe dönük kayıt altında durması da iyi oluyor ki hangi saatler arasında yükselmiş görebiliyorum. Aslında saat ile sürekli nabız ölçebilmesi ve yükselmesi durumunda uyarı vermesi güzel bir özellik, telefon ile kontrol etmedikçe bilemiyorsunuz.

Oyla:
Üst Alt