Yardım Kimse Kimseye yardımcı olmuyor....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

burs84

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
eray
Cihazım
mi 5 s plus
Konular
8
bas bas bağırıyoruz xioami mi 5 s plus batarya satan varmı diye kimseden bi ses seda yok..telefon almaya kalksak acayip derecede yardımcı olur arkadaşlar...ben burda yardımlaşma falan görmüyorum kardeşim varsa yoksa satış al sat yani...her neyse çok bi şey istemiyorum sadece bm37 KODLU mi 5 s plus batarya kerameti 20 30 aliexpressden alıpta beklemek istemiyorum 1 ay

__SEFA__

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SEFA
Cihazım
mix 3
Konular
15
Pardon da hocam kimse de yok ise neden cevap yazılsın ? Belki 50 den fazla plus satmisimdir ama bataryasi yok maalesef. Eminim diger arkadaslarda da yoktur . Olsa neden satmasınlarki ?
AliExpress den de gelmeme ihtimali var. Bataryalar gümrükten dönebiliyor. Kolay gelsin...

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
bas bas bağırıyoruz xioami mi 5 s plus batarya satan varmı diye kimseden bi ses seda yok..telefon almaya kalksak acayip derecede yardımcı olur arkadaşlar...ben burda yardımlaşma falan görmüyorum kardeşim varsa yoksa satış al sat yani...her neyse çok bi şey istemiyorum sadece bm37 KODLU mi 5 s plus batarya kerameti 20 30 aliexpressden alıpta beklemek istemiyorum 1 ay
Kusura bakmayın ama bu eleştiriniz çok bencilce. Sizin yardımlaşma anlayışınız çok farklı.
Telefon satın alacaksanız elinde telefon olan onlarca kişi elbetteki cevap yazacaktır. Elinde olmayan birşey için kim niye cevap yazsın? Eminim "bende yok" diye 10 tane cevap yazılsaydı bu sefer de madem yok niye yazıyorsun kardeşim diyecektiniz. Yedek parça konusunda biraz sizin elinizi taşın altına koymanız gerekiyor. Eminim yurtdışında yüzlerce siteden bulabilirsiniz.

Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk

Oyla:

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
biraz konunun başlığı acımasız olmuş sanki hocam yardımlaşma ve dayanışma olmasıyda forumda bu kadar üyeyi bu forumda göremezdiniz, elimzden geldiği kadar yönetici arkadaşlar ve diğer arkadaşlar yardımcı oluyorlar demekki 5s plus bataryasını satan yok olsa zaten yazarlar chatin_62 hocamın dediği gibi sitelere bakabilirsiniz iyi forumlar.

Son düzenleme:
Oyla:

burs84

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
eray
Cihazım
mi 5 s plus
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
arkadaşlar kusuruma bakmayın bencilce davranıp istmeyerekte olsa sanırım fevri davrandım.ilginiz için teşekkürler moderatör ve üye arkadaşlardan kusura bakmamalaırını rica ediyorum ...

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt