Sadece sizlik değil hocam forumca rahatız
Yav yazıyorum yazıyorum sonra çok pişman oluyorum haklı olsam bile. Keşke söyle olaylarda kendimi kontrol etmeyi ogrensem. Anlık sınır ile ne gelirse yazıyorum haklı olsam bile sonradan vicdan azabı oluyor..Peki hocam teşekkürler herkese iyi forumlar
vallaha herkes pusuda bekliyormuş millet olarak çek seviyoruz atar gider yapmayı şu muhabbete harcadığımız enerjiyi arkadaşa iki cevap verseydik ortalık bu kadar karışmıycaktı ben dedim hocam size sakin olun diyeYav yazıyorum yazıyorum sonra çok pişman oluyorum haklı olsam bile. Keşke söyle olaylarda kendimi kontrol etmeyi ogrensem. Anlık sınır ile ne gelirse yazıyorum haklı olsam bile sonradan vicdan azabı oluyor..
Yanlış izlenim almışsınız hocam kimse Xiaomi bünyesinde çalışmıyor.Hocam çözümleri gosterirmisiniz rica etsem sizden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Böyle konu açınca da boş yapacaklsri. Hepsi konuya geliyor yardim isteyince kimse de ses yok sanki burda biz dusmaniz gibi bir davranış içinde arkadaşlar ama burası xiomi sayfası degilmi bu forumun sahibleri xiomin bünyesinde çalışmıyor mu ? Neden bu sorun halen devam ediyor insanın aklında sorular oluşabiliyor
Forumda aile olduğumuzdan rahatız. nokta koymayana ban atmayı biliriz yani zaten. Değil mi?Sadece sizlik değil hocam forumca rahatız