Soru Kimler ne rom kullanıyor?

hangisi en iyisi?

• Kullanılan toplam oy
    45

Wolftr34

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
BÖRÜ
Cihazım
XİAOMİ
Meslek
Egitmen
Konular
25
evet biraz öyle oldu ama yani herşey var mesela masikte ama güncelleme elden yapılması gerekiyor yanlış yaparsan IMEI uçuyor o yüzden stabil ama kalıcı olsun istiyorum kamera ve şarj süreside düzgün olan yani
Cihaz ney senın ?

Lim0n

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Limon
Cihazım
Poco X6 Pro
Konular
131
Cihazım için şuan en sağlıklı çalışan eu stabil son sürümünü kullanıyorum. Maalesef epeydir yeniliklerden uzağım.

Manyak3131

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
11
Mi 9t pro da eea mı kullanayım global mı? Aralarında ne farklsr var?

pense34

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Levent
Cihazım
Mı Note 10 Lite
Konular
10
IMEI süremin bitmesine az kaldı son kez düzgün bir rom kurmak istiyorum,birçok rom denedim ama kararsız kaldım,her romda güzel ve kötü yanlar vardı,rica etsem herkes kullandığı romu ve neden kullandığını yazabilir mi?
Kullandığım ROM MIUI 12.1.3.0 Global Stabil sürümü. Cihazla stock gelen ROM. Garanti süremin bitmesine daha çok var o yüzden ROM değiştirmiyorum. Sonrasında (o zamana kadar custom ROM seçeneğim artar) ise AOSP tabanlı bir ROM yüklemeyi düşünüyorum.

NightFury

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
Mi note 10
Meslek
öğrenci
Konular
6
Kullandığım ROM MIUI 12.1.3.0 Global Stabil sürümü. Cihazla stock gelen ROM. Garanti süremin bitmesine daha çok var o yüzden ROM değiştirmiyorum. Sonrasında (o zamana kadar custom ROM seçeneğim artar) ise AOSP tabanlı bir ROM yüklemeyi düşünüyorum

Kullandığım ROM MIUI 12.1.3.0 Global Stabil sürümü. Cihazla stock gelen ROM. Garanti süremin bitmesine daha çok var o yüzden ROM değiştirmiyorum. Sonrasında (o zamana kadar custom ROM seçeneğim artar) ise AOSP tabanlı bir ROM yüklemeyi düşünüyorum.
mantıklı birşey yapmışsınız ama ben arama uygulamasının Google olmasıni istemediğim için bulaştim rom işine onu düzeltip normale çevirdiğimi görünce de cesaret geldi root rom vs hepsine girdim şimdi de cefasını çekiyorum ¯\_(ツ)_/¯

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
mi room 11,0,7. yarın 11,0,9 a yükseltecem. biraz takip edelim yenilikleri :D

dark_guest

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi note 10 Pro
Meslek
Bilgisayar Prog.
Konular
26
Ben 1 aydır Mi room 11.0.9 kullanıyorum, 11.30 dakika ekran süresi alıyorum şuan ve %1 kaldı

blizzard

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ahmet
Cihazım
mi note 10
Konular
0
Bende konuyu takip ediyorum. Telefonu yeni aldım.(mi 6 dan geçtim) İmei kaydettim, eu beta kurdum. Global yerine eu.beta kurma sebebim mi kişiler ve arama uygulaması. Ama eu betadan beklediğim peformansı alamadım. Parmak izi geç algılıyor, menü geçişlerinde kasma var gibi. Yorumlara göre bende rom değiştirmeyi düşünüyorum.

Formenos

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
14
IMEI süremin bitmesine az kaldı son kez düzgün bir rom kurmak istiyorum,birçok rom denedim ama kararsız kaldım,her romda güzel ve kötü yanlar vardı,rica etsem herkes kullandığı romu ve neden kullandığını yazabilir mi?

Rom değiştirirsem IMEI yenilenir mi? Bende yurt dışı kullanıyorum da

Üst Alt