Yardım Kilitlenen Bootloader

pervasiz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hasan
Cihazım
xiaomi
Konular
16
Arkadaşlar merhaba. Redmi 5 plus telefonum var ve son zamanlarda şarj sürem azalınca yeni rom yüklemek istedim. Önceden twrp ile kuruyordum fakat bu sefer fastboot ile atmak itedim ve sonuç telefonun bootloderi kilitlendi ve ki logosunda kaldı. Mecbur çin romu yükledim ve kilit için başvuruda bulundum. Yalnız 15 gün bekletiyor ve çin romunda google uygulamalrı çalışmıyor ve ingilizce. Sorum şu, bootloader oynarken sonradan kilitlendiği için 15 gün beklemeden açabilmemin bir yolu var mıdır, ya da kilitli iken global ya da eu rom yükleme şansım var mıdır. Yardımcı olursanız sevinirim.

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Malesef bütün sorularınızın cevabı hayır. Beklemek zorundasınız. Tabi eğer daha öncr bootloader kilidini açan siz değilseniz.

Oyla:

pervasiz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hasan
Cihazım
xiaomi
Konular
16
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bootloader açık gelmişti. Benim satın aldığım kişi açmış twrp ve eu rom yükleyip yollamıştı. Ben sadece kendi miui hesabımı açmıştım.

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Satın aldığınız kişi daha önce bootloader kilidini açtığı hesapla tekrar kilidi açabilir beklemeden.
Bootloader açık gelmişti. Benim satın aldığım kişi açmış twrp ve eu rom yükleyip yollamıştı. Ben sadece kendi miui hesabımı açmıştım.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

TheRosguest

Uzman Üye
Kıdemli Üye
Emekli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eymen
Cihazım
Mi max2
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Arkadaşlar merhaba. Redmi 5 plus telefonum var ve son zamanlarda şarj sürem azalınca yeni rom yüklemek istedim. Önceden twrp ile kuruyordum fakat bu sefer fastboot ile atmak itedim ve sonuç telefonun bootloderi kilitlendi ve ki logosunda kaldı. Mecbur çin romu yükledim ve kilit için başvuruda bulundum. Yalnız 15 gün bekletiyor ve çin romunda google uygulamalrı çalışmıyor ve ingilizce. Sorum şu, bootloader oynarken sonradan kilitlendiği için 15 gün beklemeden açabilmemin bir yolu var mıdır, ya da kilitli iken global ya da eu rom yükleme şansım var mıdır. Yardımcı olursanız sevinirim.
Benzer bir sorun benim başıma da gelmişti kilidi açtığım mi hesabım ile mi unlock uygulamasına girince kilid kaldırıldı. Cihazı satın aldığınız yere bir gidin isterseniz

Oyla:
Üst Alt