- Adım
- Oğuzhan Bekc
- Cihazım
- Mi 8
- Konular
- 16
Evet hocam burdaki da kapali Tavsiye olan her sey kapalii. Ama yine geliyorBurdaki?
Tekrar kontrol etdim hocam hepsi kapali aslinda fazla sorun degil bazen geliyor meraktan soruyodum ben deBi yeri atlıyor olmayasın? Yani bende hiç böyle birşey yaşamadım aklıma gelenleri soruyorum
Olmaması imkansız ben burdan görüyorum boşuna kendini yoruyorsun sorun belli duvar kağıdı döngüsü ile alakalıBölge olarak Gurcustan kullaniyorum. Duvar kagidi dongusu yok bende. ama yine cikiyor.
Hocam ayarlar uygulamalara girin ordaSorunun o oldugunu ben de biliyorum resimde glance yaziyor. Mi a2 lite-da glance-a erismek oluyordu rahatlikla. Simdi 3 4 bolge denedim dil denedim tema default ama glance ya da carusel yok bulamiyorum ayarlari didik didik aradim yok kilit ekraninda da bende mi remote ve flash isigi ekrani cikiyor
Sent from my MI 9 using Tapatalk
Sanmiyorum onunla alakası olmaması lazım. Programı kaldırın bakalım ne olacakYaptim. Kilit ekraninda goster secenegininde devredisi biraktim bakalim gelicekmi . Hicam peki default tema secinse saate gore wallpaper degisiyodu haraketli wallpaperler vardi sahara gunduz aydinlik aksam yildiz felan kayiyordu. O da deaktive olucak mi ? Yqni kullana bilecekmiyim ?
Sent from my MI 9 using Tapatalk