Katılıyorum hocamcasibao' Alıntı:zui locker bu güne kadar gördüğüm en iyi application bir tanesidir..
Evet miui romlarda öyle bir yavaş açılma sorunu var ama ileride stabil olacağına eminim. Çünkü dil paketini çevirirken içinde miui için dil satırları vardı. yani adamlar miui için bile özel çalışmışlar.HiddeNKinG' Alıntı:Ziu denedim şöyle birşey var kilit açma tuşuna başlıyorum önce ekran görünüyor sonra kilit ekranı geliyor o yüzden bence bir ise yaramaz
HiddeNKinG pid=15250 dateline=1419840730' Alıntı:Ziu denedim şöyle birşey var kilit açma tuşuna başlıyorum önce ekran görünüyor sonra kilit ekranı geliyor o yüzden bence bir ise yaramaz
Yok hocam onu bende denedim. Kilitlerken ana ekran kısa bir süre gözüküyor ondan sonra kilit ekranı geliyor. Miui romlarda böyle sadececantara' Alıntı:HiddeNKinG pid=15250 dateline=1419840730' Alıntı:Ziu denedim şöyle birşey var kilit açma tuşuna başlıyorum önce ekran görünüyor sonra kilit ekranı geliyor o yüzden bence bir ise yaramaz
Hocam geliştirici seçenekleri altından kilit ekranını devre dışı bırakmayı deneyebilirsiniz.
haqanguven pid=15255 dateline=1419847519' Alıntı:Yok hocam onu bende denedim. Kilitlerken ana ekran kısa bir süre gözüküyor ondan sonra kilit ekranı geliyor. Miui romlarda böyle sadececantara pid=15253 dateline=1419846870' Alıntı:HiddeNKinG pid=15250 dateline=1419840730' Alıntı:Ziu denedim şöyle birşey var kilit açma tuşuna başlıyorum önce ekran görünüyor sonra kilit ekranı geliyor o yüzden bence bir ise yaramaz
Hocam geliştirici seçenekleri altından kilit ekranını devre dışı bırakmayı deneyebilirsiniz.
cantara' Alıntı:haqanguven pid=15255 dateline=1419847519' Alıntı:Yok hocam onu bende denedim. Kilitlerken ana ekran kısa bir süre gözüküyor ondan sonra kilit ekranı geliyor. Miui romlarda böyle sadececantara pid=15253 dateline=1419846870' Alıntı:Hocam geliştirici seçenekleri altından kilit ekranını devre dışı bırakmayı deneyebilirsiniz.
Hocam şimdi yeniden denedim ben de direk kilit ekranı geliyor... ?: Acaba v6 ile ilgili olabilir mi?