Yardım Kilit Ekranında Bildiririm Görememe

murat4016

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Redmi Note7
Konular
3
Merhaba arkadaşlar;
Red mi note 7 kullanıcısıyım. Telefona bildirim geldiği anda titreşim de oluyor ses de geliyor, fakat kilit ekranında bildirimleri göremiyorum. Bu böyle midir xiomilerde yoksa bir ayarı mi var. Tüm uygulamaların bildirim ayarlarından tek tek kilit ekranında göster dememe rağmen yine de görünmüyor. Bu genel bir sorun mu?

murat4016

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Redmi Note7
Konular
3
Hocam bana özel bir durum değil bu nerdeyse herkes de aynı sorun var. Tüm ayarlar olması gerektiği gibi. Bazen bildirim geliyor bazen gelmiyor, bazen görünüyor bazen görünmüyor görünse bile sadece hangi uygulama olduğunu görüyorsun kim ne yazmış göremiyorsun. Forumda konulara bakablirsin bu durumdan herkes muzdarip. Bana özel birşey değil yani. Sen görebiliyormusun blmiyorum sürümün nedir cihaz nedir? bende miui 10.2.28 stable var ben bildiğim kadarı ile bu versiyondaki herkeste sorun aynı yapcak bir şey yok güncellemeyle düzeleceği güne kadar bekliyoruz işte kabullendik.
Anlaşılan yeni bir sistem güncellemesi gelene kadar mecbur bekleyeceğiz. Bu aralar 11 çıkması lazım

Oyla:

MİMUTEK

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muammer
Cihazım
Xiaomi Poco F1
Meslek
Emekli
Konular
7
Pocophone F1 kullanıyorum tüm bildirimler kilit ekranında görülüyor.Hiçbir sıkıntı yok.İzinlerde ve uygulama ayarlarından tek tek girerek bildirimleri açın
gösterecektir.

Oyla:
Üst Alt