Yardım Kilit Ekranında Bildiririm Görememe

murat4016

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Redmi Note7
Konular
3
Merhaba arkadaşlar;
Red mi note 7 kullanıcısıyım. Telefona bildirim geldiği anda titreşim de oluyor ses de geliyor, fakat kilit ekranında bildirimleri göremiyorum. Bu böyle midir xiomilerde yoksa bir ayarı mi var. Tüm uygulamaların bildirim ayarlarından tek tek kilit ekranında göster dememe rağmen yine de görünmüyor. Bu genel bir sorun mu?

bekobaba142

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Beko
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
23
Ayarlardan kilit ekranı parola kısmına girip gelişmiş ayarlardan kilit ekranında kısmına bakın.

Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Bu modeller böyle hocam.

Malesef xiaomilerde dediğiniz şekilde görünmüyor. Evet, ayarınıda koymuşlar menüye ama kendisini koymayı unutmuşlar. Bildiğim kadarıyla özel romlarda da durum aynı.

Oyla:

elnina

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
21
Bende de bazen geliyor bazen gelmiyor kilit ekranına. Cihaz : pocophone

Oyla:

HakanNY

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Redmi note 7
Konular
2
Merhaba arkadaşlar;
Red mi note 7 kullanıcısıyım. Telefona bildirim geldiği anda titreşim de oluyor ses de geliyor, fakat kilit ekranında bildirimleri göremiyorum. Bu böyle midir xiomilerde yoksa bir ayarı mi var. Tüm uygulamaların bildirim ayarlarından tek tek kilit ekranında göster dememe rağmen yine de görünmüyor. Bu genel bir sorun mu?
Bende redmi note 7 kullanıcısının bildirim çubuğunu kilit ekranında kaydirirsan bildirimlerini görebilirsin ama ayarlardan içerik gizlemeyi kapatman lazim

Oyla:

Mutlubas

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
BoZKurT
Cihazım
Mi 11T
Konular
34
uygulama ayarlarında izinler bölümünde kilit ekranında göster seçeneğini aktif edin çarpı durumundadır bu ayrı bi ayar
kilit ekranından değil uygulamalar bölümünden giriş yapıp uygulamının izinlerinden kilit ekranında göster diyin (kesin çözüm)

Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
uygulama ayarlarında izinler bölümünde kilit ekranında göster seçeneğini aktif edin çarpı durumundadır bu ayrı bi ayar
kilit ekranından değil uygulamalar bölümünden giriş yapıp uygulamının izinlerinden kilit ekranında göster diyin (kesin çözüm)

Bende o dediğiniz ayarlarda ve diğer tüm ayarlarda açık olmasına rağmen durum aynı. Kaç bildirim olursa olsun kilit ekranı bom boş gözüküyor. Yukarıdaki çubukta da simgeler görünmüyor zaten. Özellikle açıp bakmak lazım acaba birisi bana yazmış mı yada bildirim gelmiş mi diye

Oyla:

HakanNY

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Redmi note 7
Konular
2
Bende o dediğiniz ayarlarda ve diğer tüm ayarlarda açık olmasına rağmen durum aynı. Kaç bildirim olursa olsun kilit ekranı bom boş gözüküyor. Yukarıdaki çubukta da simgeler görünmüyor zaten. Özellikle açıp bakmak lazım acaba birisi bana yazmış mı yada bildirim gelmiş mi diye
Simgeler için ayarlarda bildirim cubu simgeleri aç gibisinden bir ayar var onu acmn lazım bende simgelerden bildirim çubuğunda bildirimlerde gözüküyor (kilit ekranında bildirim çubuğunda)

Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Simgeler için ayarlarda bildirim cubu simgeleri aç gibisinden bir ayar var onu acmn lazım bende simgelerden bildirim çubuğunda bildirimlerde gözüküyor (kilit ekranında bildirim çubuğunda)

Hocam bana özel bir durum değil bu nerdeyse herkes de aynı sorun var. Tüm ayarlar olması gerektiği gibi. Bazen bildirim geliyor bazen gelmiyor, bazen görünüyor bazen görünmüyor görünse bile sadece hangi uygulama olduğunu görüyorsun kim ne yazmış göremiyorsun. Forumda konulara bakablirsin bu durumdan herkes muzdarip. Bana özel birşey değil yani. Sen görebiliyormusun blmiyorum sürümün nedir cihaz nedir? bende miui 10.2.28 stable var ben bildiğim kadarı ile bu versiyondaki herkeste sorun aynı yapcak bir şey yok güncellemeyle düzeleceği güne kadar bekliyoruz işte kabullendik.

Oyla:
Üst Alt