Çözüldü Kilit ekranında bildirim içeriği hakkında.

Ayduyd123

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
FEDERICO
Cihazım
Galaxy Note 10+
Konular
3
Merhaba, dün redmi note 8 pro 128gb aldım ve kullanmaya başladım, öncesinde samsung m20 kullanıyordum kilit ekranımda gelen whatsapp mesaj v.b her türlü uygulamanın bildirim detayını görebiliyordum bu telefonda bir türlü ayarları yapamadım, benim açtığım ayarlar bunlar daha farklı bir ayarmı yapmamız gerekiyor ? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Ayarlar - Bildirimler - Kilit Ekranı Bildirimleri - Biçim - Bildirim içeriğini göster

Ayrıca uygulamalar bölümünden istediğim uygulamaların hepsinin tüm bildirim izinlerini açtım, yine de bildirim içeriğini okuyamıyorum.

Ayduyd123

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
FEDERICO
Cihazım
Galaxy Note 10+
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Az önce şans eseri sorunu çözdüm, sorunun kaynağı bildirim ayarları değilmiş yüz tanıma özelliğinin bir ayarı buna neden oluyormuş eğer ihtiyacı olan varsa şu adımı izleyerek çözebilir:

" Ayarlar - Şifreler ve Güvenlik - Yüz tanıma - Yüz verilerini doğruladıktan sonra bildirim ayrıntılarını göster " bölümündeki tik'i kaldırdığınızda kilit ekranında bildirimlerin detaylarını görebiliyorsunuz.

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Az önce şans eseri sorunu çözdüm, sorunun kaynağı bildirim ayarları değilmiş yüz tanıma özelliğinin bir ayarı buna neden oluyormuş eğer ihtiyacı olan varsa şu adımı izleyerek çözebilir:

" Ayarlar - Şifreler ve Güvenlik - Yüz tanıma - Yüz verilerini doğruladıktan sonra bildirim ayrıntılarını göster " bölümündeki tik'i kaldırdığınızda kilit ekranında bildirimlerin detaylarını görebiliyorsunuz.
Teşekkürler hocam elinize sağlık Yes~~

Gokhan12

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gökhan
Cihazım
Xiaomi Redmi 8p
Konular
0
Çok Teşekkür ederim. Benim de redmi note 8 pro 64 gb Pazartesi bana ulaştı. Yedek alma konusu çok önemli. Rootsuz garantiye zarar vermeden yapmak önemli tabiki. Bu konuyu araştırıyorum. İMEİ ve EFS yedekleme mutlaka yapmamız lazım. Araştırmaya devam. Bulursak bu ve başka bir konu haberleşelim.

Saygılar tekrar teşekkür

jale_iste

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Jale
Cihazım
Redmi 9
Konular
0

Allah razı olsun yaa sinir krizi geçiriyodumm

Üst Alt