Yardım Kilit ekranı sorunsalı.

mkgngr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mikail
Cihazım
Mi Max 2
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global v13.0.3
Telefon Modeli
Mi 10t Pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar merhaba. Benim muzdarip olduğum bir konu var. Tema uyguladığım zaman müzik çalar kontrolu kilit ekranda var, istediğim fotoğrafı kilit ekranı yapamıyorum. Yaptığım zaman orjinal kilit ekranına dönüyor ama bu seferde müzik çalar görünmüyor. Nasıl çözebilirim ?

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
563
Arkadaşlar merhaba. Benim muzdarip olduğum bir konu var. Tema uyguladığım zaman müzik çalar kontrolu kilit ekranda var, istediğim fotoğrafı kilit ekranı yapamıyorum. Yaptığım zaman orjinal kilit ekranına dönüyor ama bu seferde müzik çalar görünmüyor. Nasıl çözebilirim ?
Bunu ancak temanın kilit ekranını değişerek çözebilirsiniz, temalar uygulamasını açıp aşağıdan tema bileşenlerine girin ve orijinal temanın kilidini kullanın.

Oyla:

mkgngr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mikail
Cihazım
Mi Max 2
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunu ancak temanın kilit ekranını değişerek çözebilirsiniz, temalar uygulamasını açıp aşağıdan tema bileşenlerine girin ve orijinal temanın kilidini kullanın.
Yok hocam olmuyor öyle de. Yani ben istiyorum ki hem istediğim resmi koyabileyim hemde müzik kontrol edebileyim ancak olmuyor. Bi fabrika ayarlarına mı döndürsem acaba

Oyla:

kasimtmc

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kasim
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Meslek
Öğretmen
Konular
25
Yok hocam olmuyor öyle de. Yani ben istiyorum ki hem istediğim resmi koyabileyim hemde müzik kontrol edebileyim ancak olmuyor. Bi fabrika ayarlarına mı döndürsem acaba
Hocam bu temalar uygulamasıyla alakalı bir durum. Bazı (özellikle yeni ) sürümlerde böyle bir durum var ama kimse de çözmekle ilgilenmiyor. Cihazı fabrika ayarlarına döndürmek sorununuzu çözmez sanırım ( onun yerine temalar uygulamasının güncellemesini kaldırmayı deneyebilirsiniz ki bu bile çözüm olmayabilir, düzgün bir sürüm bulup güncellememek en iyisi )

Oyla:
Üst Alt