- Adım
- Yunus
- Cihazım
- İxaomi note 8 p
- Konular
- 3
Temayı değiştirdim gene aynısı değişen bir şey yokKullandığınız temanın bir özelliği galiba, farklı bir kilit ekranı seçmeyi deneyebilirsiniz. Yada kilit ekranındayken saat üzerine iki defa tıklayıp ekran kilidini açtığınızda bir menü geliyor mu?
Temayı değiştirdim gene aynısı değişen bir şey yok
Eu rom vs mi kullanıyorsunuz yani mıuı tabanlı romEkrana 2 defa tıklayınca şarkı çalıyor bu özelliği nasıl kapatabilirim
Hangi temayı kullanıyorsunuzEkrana 2 defa tıklayınca şarkı çalıyor bu özelliği nasıl kapatabilirim
Telefonun orijinal hali bu şekilde hiç bir eklenti yapmadımEu rom vs mi kullanıyorsunuz yani mıuı tabanlı rom
Telefonda bulunan temalar uygulamasında mevcut bir temayıHangi temayı kullanıyorsunuz
Temaların özelliklerini nasıl görebilirim ya da görebiliyor muyum ona göre seçip uygulayayayımİlginç, kilit ekranı tema ile bağımlı olan bir ekran, örneğin bir temada el feneri varken diğerinde müzik çalar var, bir başkasında kamera var, bir diğerinde ekran açma kapama var vs. diye gidiyor. Eğer temayı yada kilit ekranını değiştirdiğiniz halde aynı durum varsa o zaman nasıl olduğunu anlamadım. Acaba kullandığınız bir widget vs. olabilir mi?
Telefonun orijinal hali bu şekilde hiç bir eklenti yapmadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Telefonda bulunan temalar uygulamasında mevcut bir temayı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Temaların özelliklerini nasıl görebilirim ya da görebiliyor muyum ona göre seçip uygulayayayım