Yardım Kilit ekranı hakkında

kuzey.karayel

I <3 Xiaomi
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi mix 2
Meslek
insan kaynakları
Konular
15
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui global kararlı 10.2.2.0
Telefon Modeli
Mi Mix 2
Bootloader Kilidi
Açık
Değerli dostlar günaydın.
Kilit ekranımda kimi zaman desen kimi zaman sifre kimi zamanda kaydırma olarak kullanıyorum. Fakat canımı sıkan şey şu: Ekran kilitli iken sola kaydırınca kamera, sağa kaydırınca mi home ekranı açılıyor. Kilitli ekranda kilit açılmadığı sürece arama cevaplama hariç istisnasız hiçbirşey açılmasın istiyorum. Ayarlar menüsünü altüst ettim bulamadım ayarını. Yardımcı olabilecek dostlara şimdiden teşekkürler.

A.BayramKorkmaz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xiaomi
Cihazım
MI 9 Lite
Meslek
Elektrik Teknikeri
Konular
36
Kilit ekranımda kimi zaman desen kimi zaman sifre kimi zamanda kaydırma olarak kullanıyorum. Fakat canımı sıkan şey şu: Ekran kilitli iken sola kaydırınca kamera, sağa kaydırınca mi home ekranı açılıyor. Kilitli ekranda kilit açılmadığı sürece arama cevaplama hariç istisnasız hiçbirşey açılmasın istiyorum. Ayarlar menüsünü altüst ettim bulamadım ayarını. Yardımcı olabilecek dostlara şimdiden teşekkürler.
Ayarlarda öyle bir seçenek yok ama farklı temalara ait kilit ekranı ile istediğiniz yapılabilir

Oyla:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Kullandığınız romda böyle bir ayar yok hocam maalesef. Kilit ekranı olan farklı bir tema yükleyerek yapabilirsiniz.

Oyla:
Üst Alt