Yardım Kilit ekranı bildirimleri

siyosyus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Mi 8 128 GB
Konular
21
Çoğu temanın kilit ekranında WhatsApp ya da diğer uygulamalarının bildirimleri görünmüyor. Ekran uyanıyor bildirim sesi geliyor ama ekranda bildirim görünmüyor. Nedenini ve çözümünü bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Sent from my MI 8 using Tapatalk

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Tema yapımcısının harici uygulama bildirimlerinin gösterilmesi için temanın kilit ekranına bu özelliği eklemesi gereklidir. Sizin yüklediğiniz temaların yapımcıları bu özelliği eklememiş.

Oyla:

grimfandango

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Osman
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
1
Sorun hala devam ediyor, tema değişiklikleri çözüm olmuyor.. farklı bir çözüm bulan yok mu

Oyla:

myigitoguz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Oğuz
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
30
Maalesef bende Mi6 global Stable Rom var başlangıçtan beri aynı. Tema değiştirsem bile kişiselleştirme kısmından varsayılan temanın kilit ekranını kullanmak zorunda kalıyorum. 2.güncelleme ile inşallah sorun çözülür. Eylülden beri yani miui10 a geçtiğimden beri böyle.

Oyla:

grimfandango

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Osman
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
1
Maalesef bende Mi6 global Stable Rom var başlangıçtan beri aynı. Tema değiştirsem bile kişiselleştirme kısmından varsayılan temanın kilit ekranını kullanmak zorunda kalıyorum. 2.güncelleme ile inşallah sorun çözülür. Eylülden beri yani miui10 a geçtiğimden beri böyle.
Foggy tree isimli temayı yükledim, WhatsApp bildirimleri kilit ekranında görünmeye başladı..

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt