Arkadaşlar mi 4 mui8 cihazimda kilit ekranina bildirim gelmiyor çözümü varmidir?
M mehmet20 Kıdemli Üye Kıdemli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Mehmet Cihazım mi4 Yaş 50 Konum Denizli Katılım 11 Ağustos 2016 Konular 58 Mesajlar 297 Tepkime puanı 12 Puanları 18 21 Ocak 2017 #1 Arkadaşlar mi 4 mui8 cihazimda kilit ekranina bildirim gelmiyor çözümü varmidir?
Tesla. Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım Tamay Cihazım MI 4LTE Konum İstanbul Katılım 21 Kasım 2016 Konular 0 Mesajlar 18 Tepkime puanı 2 Puanları 3 21 Ocak 2017 #2 Güvenlik uygulamasından otomatik baslatma - bildirim almak istedigin uygulamayı sec
Quox1 Eski Bir Lumia Kullanıcısı Yeni Üye MIUI Sever Adım Erdem Cihazım Xiaomi Mi4 Meslek Öğrenci Konum Balıkesir Katılım 9 Aralık 2016 Konular 3 Mesajlar 15 Tepkime puanı 0 Puanları 1 21 Ocak 2017 #3 Tesla.' Alıntı: Güvenlik uygulamasından otomatik baslatma - bildirim almak istedigin uygulamayı sec Genişletmek için tıkla ... Daha detaylı anlatabilir misiniz? MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tesla.' Alıntı: Güvenlik uygulamasından otomatik baslatma - bildirim almak istedigin uygulamayı sec Genişletmek için tıkla ... Daha detaylı anlatabilir misiniz? MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi