Cihazımda twrp yüklü, kilit şifremi unuttum ve formatlamadan şifreyi kurtarmam mümkün mü?
F Formenos Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım Mert Cihazım Note 9 Pro Yaş 28 Konum Mersin Katılım 24 Ağustos 2020 Konular 14 Mesajlar 38 Tepkime puanı 4 Puanları 8 19 Eylül 2021 #1 Cihazımda twrp yüklü, kilit şifremi unuttum ve formatlamadan şifreyi kurtarmam mümkün mü?
M mkepenek1 Deneyimli Üye Deneyimli Üye MIUI Sever Adım murat Cihazım mi6 Yaş 45 Konum ordu Katılım 15 Ekim 2018 Konular 13 Mesajlar 112 Tepkime puanı 44 Puanları 28 21 Eylül 2021 #2 Formenos' Alıntı: Cihazımda twrp yüklü, kilit şifremi unuttum ve formatlamadan şifreyi kurtarmam mümkün mü? Genişletmek için tıkla ... Twrp de aç. System /data/ locksetting.db yi sil. Açılır Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 21 Eylül 2021 mkepenek1' Alıntı: Twrp de aç. System /data/ locksetting.db yi sil. Açılır Genişletmek için tıkla ... Düzeltme. Twrpden aç. Dosya gezgini yada yöneticisi ne gir. Data/system/locksetting.db yi sil
Formenos' Alıntı: Cihazımda twrp yüklü, kilit şifremi unuttum ve formatlamadan şifreyi kurtarmam mümkün mü? Genişletmek için tıkla ... Twrp de aç. System /data/ locksetting.db yi sil. Açılır Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 21 Eylül 2021 mkepenek1' Alıntı: Twrp de aç. System /data/ locksetting.db yi sil. Açılır Genişletmek için tıkla ... Düzeltme. Twrpden aç. Dosya gezgini yada yöneticisi ne gir. Data/system/locksetting.db yi sil