Yardım Kilit açma sonrası veri kaybı

regue

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Regue
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Pentester
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
miui11 global
Telefon Modeli
note8
Bootloader Kilidi
Açık
merhaba ben kilit açma için miflashunlock üzerinden başvuru yapmıştım 168 saat civarı süresi vardı xiaomi tool üzerinden kilit açma işlemi yapınca o süreyi hiçe sayarak kilit açma işlemi gerçekleşti ben süreyi kısaltmasını bekliyordum bütün veriler gitti fotoğrafları kurtarmaya çalışıyorum önerisi olan var mı telefon rootlu programları deniyorum yardımcı olabilecek olan var mı

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
merhaba ben kilit açma için miflashunlock üzerinden başvuru yapmıştım 168 saat civarı süresi vardı xiaomi tool üzerinden kilit açma işlemi yapınca o süreyi hiçe sayarak kilit açma işlemi gerçekleşti ben süreyi kısaltmasını bekliyordum bütün veriler gitti fotoğrafları kurtarmaya çalışıyorum önerisi olan var mı telefon rootlu programları deniyorum yardımcı olabilecek olan var mı

Geçmiş olsun hocam.
Komple herşey sıfırlandığı için geri getirme şansınız yok denecek kadar az maalesef. Senkronizasyon yapmış iseniz Mi hesabınıza ve Google hesabınıza alınan yedekleri kontrol ediniz. Mi hesabı ve Google dışında herhangi bir bulut yedeklemesi kullandı iseniz kontrol edebilirsiniz.
Bunlar dışında maalesef bir çözüm yolu yok.

Son düzenleme:
Oyla:

ProYasinn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Öğrenci
Konular
62
İnternetten diskdigger uygulamasının pro versiyonunu bulup yükleyin . Tam erişim için cihaza root yükleyin uygulamada root izni verdikten sonra resimleri kurtarmayı deneyebilirsiniz . Benzer durumu yaşadığımda bu yolla bazı önemli resimleri geri elde etmiştim

Oyla:

regue

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Regue
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Pentester
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İnternetten diskdigger uygulamasının pro versiyonunu bulup yükleyin . Tam erişim için cihaza root yükleyin uygulamada root izni verdikten sonra resimleri kurtarmayı deneyebilirsiniz . Benzer durumu yaşadığımda bu yolla bazı önemli resimleri geri elde etmiştim
denedim data kısımlarında root erişimiyle 50 60gb civarında taradı maalesef tek bir fotoğraf dahi bulunamadı.

Oyla:

regue

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Regue
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Pentester
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Geçmiş olsun hocam.
Komple herşey sıfırlandığı için geri getirme şansınız yok denecek kadar az maalesef. Senkronizasyon yapmış iseniz Mi hesabınıza ve Google hesabınıza alınan yedekleri kontrol ediniz. Mi hesabı ve Google dışında herhangi bir bulut yedeklemesi kullandı iseniz kontrol edebilirsiniz.
Bunlar dışında maalesef bir çözüm yolu yok.
maalesef hiç bir şekilde kurtarma işlemi gerçekleşmedi bulut sistemleri aktif olmadığı için geri alma şansım da olmadı ilginiz için teşekkürler.

Oyla:

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
maalesef hiç bir şekilde kurtarma işlemi gerçekleşmedi bulut sistemleri aktif olmadığı için geri alma şansım da olmadı ilginiz için teşekkürler.

Rica ederiz, Geçmiş olsun hocam.
Böyle durumlar da en azından haftalık da olsa yedekleme yapan bir bulut depolaması bulunması kurtarıcı olabiliyor.

Oyla:
Üst Alt