- Adım
- Furkan
- Cihazım
- Note 12 Pro 5G
- Konular
- 0
hocam nasıl açtınız bu konuyu açan kişi benim arkadaşım cihaz hala aynı hatayı veriyor nasıl çözdünüz
Xiaomi Topluluğu uygulamasını kurup, görevleri yerine getirip gold üye olana kadar sanırım level 5 te oluyormuş devam edeceğiz. açtım diyeni canlı görmedim 1 haftadır yetkili hesap server aradık o da yok kapalı. cihazı satanlara bakın hep arka foto çekili, 1 hafta sonra bootloader açılır global yaparız diyenlere inanmayın öyle bir dünya yok !hocam nasıl açtınız bu konuyu açan kişi benim arkadaşım cihaz hala aynı hatayı veriyor nasıl çözdünüz
tamamdır hocam bayağı pişman etti bu kilit olayı 1 haftaya açılır diye satan çok kişi varXiaomi Topluluğu uygulamasını kurup, görevleri yerine getirip gold üye olana kadar sanırım level 5 te oluyormuş devam edeceğiz. açtım diyeni canlı görmedim 1 haftadır yetkili hesap server aradık o da yok kapalı. cihazı satanlara bakın hep arka foto çekili, 1 hafta sonra bootloader açılır global yaparız diyenlere inanmayın öyle bir dünya yok !
o şekilde satan da bilmiyor ki, almış satmış. bizde bir haftada açılır diye zıpladık sonuç ortada. yapacak bir şey yoktamamdır hocam bayağı pişman etti bu kilit olayı 1 haftaya açılır diye satan çok kişi var
biz de bekledik olmadı zaten dediğin gibi satanların çoğu bilmiyor çin cihazlardan uzak durmak lazım aslındao şekilde satan da bilmiyor ki, almış satmış. bizde bir haftada açılır diye zıpladık sonuç ortada. yapacak bir şey yok
Nasıl açtınız hocamHocam ben kilidi açtım şuan India sürümü kullanıyorum
buradan mi hesbını gireceksin pc den de proğram ile açacaksınİyi günler kilit açarken görseldeki hatayı alıyorum günlerdir düzelmedi farklı hesaplar ile denedim olmadı yeniden başlat bir süre bekle kapat aç hiçbiri işe yaramadı ne yapabilirim bu kilit nası açılır? Telefon çin cihazı