Yardım Kılıfın Yeterliliği

wOBUNAGA

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
3
Merhaba arkadaşlar daha yeni mi 8 lite aldım ama içinden çıkan kılıfta, telefonu bir yere koyduğunuz zaman kamera masaya sürtüyor bunun ne kadar zarar verip verebilceğinden emin değilim sizce içinden çıkan kılıf yeterli mi ?

endspeed

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
1
Sorununu bu yöntemle çözebilirsin istediğin kılıfı kullanırsın. Şayet kendi adıma diyorum tak diye koyuyorum masaya içim çız etmeden.

TRY 2.75 30%OFF | Camera Len Film For Xiaomi Mi 8 A2 Lite Pocophone F1 Mi8 SE Mi A1 Mix 2S 2 Max 3 Mi6X Mi5X Back Camera Screen Protector

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Kutudan çıkan kılıf yeterli değil, cihazın arka kısmını ve yanları koruyor ama çok hızlı kirleniyor ve bir zaman sonra bolarıyor. Ön ve arkayı aynı anda koruyabilen şeffaf silikon kılıflar var, bakabilirsiniz.

Oyla:

wOBUNAGA

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
3
Merhabalar önerilerinizi inceledim fakat pek içime sindiğini söyleyemem tasarımın ölmemesi açısında şöyle bir tercihte bulunmak istiyorum:

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Merhabalar önerilerinizi inceledim fakat pek içime sindiğini söyleyemem tasarımın ölmemesi açısında şöyle bir tercihte bulunmak istiyorum:
Hocam tercih sizin tabi ki, ama şeffaf silikon kılıfların çabuk kirleneceğini ve sararmaya başlayacağını da unutmamak lazım.

Oyla:
Üst Alt