Soru Kılıf Tavsiyesi

mavisular

::..Hayat Sınavdır..::
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sehmuz
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğretmen
Konular
36
Arkadaşlar hafta içi yeni cihazım Mi 6 gelecek. Telefonları asla kılıfsız kullanmayan ben siz forumdaşlarımın tavsiyelerinize / tecrübelerinize muhtacım. Kapaklı olmayan bir deri kılıf tavsiye ederseniz çok memnun olurum.... En azından telefon gelmeden kılıfın siparişini de vermiş olurum....

spacemedia

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilhan
Cihazım
oneplus 6t
Meslek
uzman teknisyen
Konular
32
Ringke fusion chriystal tavsiye ederim.

Oyla:

omurserap

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Omur
Cihazım
Mi6
Konular
56
Ringke olanını kullanıyorum ama aldığım kavisli 5 d cami baştan ne güzel taktım Ringke kılıfi takınca koruyucu cam kalki verdi kılıf güzel ama ince cam olursa belki kılıf takılırken kalkma olmaz
[doublepost=1525467132,1525467033][/doublepost]Yani ringke kılıfi camsız kullanıyorum 5d kavisli camlar buna olmuyor

Oyla:

Furkanbal

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
3
Cihazım
Mi6
Konular
37
Xiaomi Mi 6 Orijinal Silikon Kılıf

bunu al hocam, müthiş kaliteli ve hoş bir his veriyor. mi6 kesinlikle kılıfsız kullanma iki üç defa durduk yere elimden düşürdüm, müthiş kaygan, arka kapak tuz buz oldu maalesef. bu kılıfla hiç düşürmedim, ele yapışıyor resmen ve o naylon plastik hissi yok.
Hocam merhaba arka kapak kısmını servisine gönderip mi degistirdiniz eğer öyle ise fiyat ne kadara mal oldu benimkide kırılmış nasıl kırıldı hiç bilmiyorum ama tavsiyem kesinlikle sert kılıf kullanmayin

Oyla:

erener

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Mi9T
Meslek
Biyomedikal Tek.
Konular
13
Spigen kullanıyorum, tavsiye ederim çok memnunum. Malum dolar kuru ve fiyatlar ortada sağlam bir koruma için tercih etmekte fayda var

Oyla:

Skywriter

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
9
Hocam merhaba arka kapak kısmını servisine gönderip mi degistirdiniz eğer öyle ise fiyat ne kadara mal oldu benimkide kırılmış nasıl kırıldı hiç bilmiyorum ama tavsiyem kesinlikle sert kılıf kullanmayin

Hayır evde kendim yaptım. Fön makinesi ile arka kapağın olduğu yeri iyice ısıtın ve tırnağınız yardımıyla kenardan yavaşça kaldırın. Zaten çıkacaktır. Kalan yapışkan kısımları temizleyin. Lensleri mikrofiber ile temizleyin toz falan kalmasın. Aldığınız arka kapağın jelatinlerini söküp takın ve kenarlardan hafifçe tampon uygulayın. İyice bastırın. Buzdolabı buzluğu açıkken veya soğuk bir ortamda falan yaparsanız kurumasına yardımcı olmuş olur bu yöntem.
Bu kadar..

Oyla:
Üst Alt