Kılıf tavsiyesi?

etahirs

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emin Tahir
Cihazım
Xiaomi Mi4
Konular
2
Birçok modeli var ben kalite anlamında rock tavsiye ediyorum. Onun için link vermedim. 

sedat27

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
sedat
Cihazım
MI4
Konular
9
Bende kılıf arıyorum ancak önü pencereli olanlar dan istiyorum. O pencereden cevap verebiliyoruz değil mi? Ancak onlardan bulamadım bir türlü

sedat27

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
sedat
Cihazım
MI4
Konular
9
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Bu şekilde çalışır mı?

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
smyrniankiwi' Alıntı:
cantara' Alıntı:
Hocam mi4'ün en dikkat çekici tarafı etrafındaki metal çerçeve. Dolayısıyla kılıfın çerçeveyi engellememesi gerekli bence. Orijinal xiaomi üretimi kapaklı kılıflara bakabilirsiniz. Arka kapağa yapıştırılıyor ve çerçevenin görülmesini engellemiyor. Aynı zamanda kapağı açtığınızda ekran kilidi otomatik olarak açılıyor ve kapattığınızda ki kitleniyor. Sahibinden'de oldukça makul fiyatlara satılıyor, boşuna kargo süresi beklemenize de gerek yok bence.

Sent from my MI 4W using Tapatalk

bi ornek gosterebilir misiniz? anlattiklariniza bakilirsa guzel bir seye benziyor.

MI 4W cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bahsettiğim kılıf bu hocam, yurtdışı sitelerde daha pahalı. Satıcıyı tanımıyorum ama gerçekten orjinalse son derece uygun bir fiyata veriyor.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-aksesuar-100-orjinal-mi4-kilif-sifir-kapali-kutu-194976943/detay

Üst Alt