- Adım
- Ugur
- Cihazım
- Mi 9se
- Konular
- 35
Teşekkür ederim. Terletme yapmıyor burdan Ugurmiraç21 e duyurulurHayırlı olsun... Ugurmiraç21 sormadan sorayım terletme yapıyor mu ?![]()
Vayyyyİki ay beklememe değdi ve sonunda Aliexpress tResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.en kılıflarım geldi. Beğeninize sunulur![]()
Hayırlı olsun... Ugurmiraç21 sormadan sorayım terletme yapıyor mu ?![]()
Hocam bizede isteseydin yaİki ay beklememe değdi ve sonunda Aliexpress tResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.en kılıflarım geldi. Beğeninize sunulur![]()
O siyah kirmizi olan hic hos degil bence kullanma sen tlfnun tasarimini bozuyor ben alabilirim onuBilseydim isterdim![]()
Nerden aldinz hocamMi9Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Aliexpers Den ama + vergi ödüyorsununuz genede uyguna gelir birazda zaman alabliyor...Nerden aldinz hocam
Aliexpers Den ama + vergi ödüyorsununuz genede uyguna gelir birazda zaman alabliyor...Nerden aldinz hocam
Neye göre vergi aldıklarını onlarda bilmiyorlar zatenBen bi kılıfa 12 diğerine 11 tı vergi ödedim![]()