Yardım Kılıf olmadan kullanmak

A.BayramKorkmaz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xiaomi
Cihazım
MI 9 Lite
Meslek
Elektrik Teknikeri
Konular
36
selam mi8 SE kullanıcıları
yakın zamanda bu cihazı aldım , cihaz gayet şık duruyor (birazda bu sebeple tercih ettim) , ekran gorilla glass 5 olduğundan koruyucuyu çıkardım
Kutudan çıkan şeffaf kılıf la kullanmaya çalışıyorum lakin ekran 2.5 D Kavisli olduğundan kaydırma hareketleri pek sağlıklı olmuyor
Ve onuda çıkardım , bu seferde telefonu en ufak eğimli bir yere koydugumda balık gibi kayıp gidiyor
Ayrıca arka kamera çıkıntısı var
Mi8 SE kullanan arkadaşlar bu konuda ne düşünüyorsunuz yada herhangi bir çözüm uretebildinizmi

dj_yuxexes

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 5s Plus
Meslek
Polis Memuru
Konular
2
İnternette var mi8 se kaplama yazın çıkıyor. Ben de bazen kılıfsız kullanıyorum bugün otobüste kılıfı çıkarttım öyle takılırken bir dayı bir çarptı telefondan kulaklık çıktı ve telefon 10 takla attı tüm otobüs dönüp baktı millet diyor telefona bir şey oldu mu bi baktım dayı inmiş gitmiş otobüsten.
Telefona bişey olmadı inşallah

MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

teyubesk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi 13T
Meslek
Tekniker
Konular
7
Ne kadar dikkat etsemde 2-3 sefer çeşitli yüksekliklerden düşünce koruma önlemlerini arttırmaya karar verdim. Almayi düşünenler icin tavsiye edebileceğim benimde şuan kullandıklarım:

Kılıf

Ekran koruyucu

Kamera lens koruyucu

Kamera lensi koruma konusunda iyi ancak flashli gece cekimlerinde resimlerde bozulma oluyor onun dışında gündelik kullanıma bir etkisi yok

Oyla:

mkyb

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Recep
Cihazım
xiaomi
Konular
14
Kılıfsız kullanmak isteyip kayma sorunundan şikayetçilere önerim :

Çeşitli desen ve renk seçenekleride mevcut.

Oyla:

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
Bende mavi var ama kılıfsız kullanmayı düşünemiyorum =)

Her Türk gibi alırken satışını da düşünerek temiz kullanmayı tercih ediyorum , araba misali

ama gerçek den güzel duruşu mi 5 eski telefonum onuda severdim ama elde durmuyordu gerçek den buda öyle 35 liraya derimsi kılıf aldım oda kullandım telefonu ağırlığını hissedilir derece arttırdı , onuda bıraktım ,

şeffaf kutudan çıkanla kullanıyorum ekran koruyucuyuda çinden aldım sıfıra sıfır kapattı ekranı sorunsuz ,

Oyla:
Üst Alt