Öm üzerinden iletişim bilgisi rica edebilir miyim ?
TheDante Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Sercan Cihazım Note 9S Konum İstanbul Katılım 15 Ocak 2021 Konular 2 Mesajlar 36 Tepkime puanı 10 Puanları 8 4 Şubat 2021 #21 Öm üzerinden iletişim bilgisi rica edebilir miyim ?
OGSKY Tecrübeli Üye Tecrübeli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Kaan Cihazım Lavender & 9S Konum Turkiye Katılım 1 Ekim 2017 Konular 8 Mesajlar 910 Çözümler 1 Tepkime puanı 334 Puanları 78 4 Şubat 2021 #22 Wolftr34' Alıntı: ortak bi yer yer yapabiliriz burdan tel paylasmam yasak mi bilmiuprum whatsaptan size model.atabilirim yarin Genişletmek için tıkla ... Bu tarafa ürün yollarsanız aklınızda olsun o zaman bende bir tane alırım.
Wolftr34' Alıntı: ortak bi yer yer yapabiliriz burdan tel paylasmam yasak mi bilmiuprum whatsaptan size model.atabilirim yarin Genişletmek için tıkla ... Bu tarafa ürün yollarsanız aklınızda olsun o zaman bende bir tane alırım.
rynkar Deneyimli Üye Deneyimli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Barış Cihazım poco f2 pro Konum Ankara Katılım 14 Ocak 2019 Konular 33 Mesajlar 123 Tepkime puanı 57 Puanları 28 4 Şubat 2021 #23 Nerden ulaşabilirim.
Wolftr34 Tecrübeli Üye Tecrübeli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım BÖRÜ Cihazım XİAOMİ Meslek Egitmen Konum İstabul Katılım 20 Ocak 2021 Konular 25 Mesajlar 795 Tepkime puanı 481 Puanları 78 6 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #24 arkadaslar inanin bi heycan heves ile. actim.paylasimi fakat malum durumlardan dolayi depomda 4 kisi covid tesisi konuldu karantinaya izolasyona gectik kapattik konuyuda kaldiramiyorum
arkadaslar inanin bi heycan heves ile. actim.paylasimi fakat malum durumlardan dolayi depomda 4 kisi covid tesisi konuldu karantinaya izolasyona gectik kapattik konuyuda kaldiramiyorum