- Adım
- Mami0666
- Cihazım
- Mİ 8 LİTE
- Meslek
- Elektronik
- Konular
- 3
Miui 11 de 12 çalışırmı yada deneyen oldumu ?
Tam olarak soruyu anlayamadım hocam. MIUI 11 için olan versiyonu zaten mevcut. MIUI 12 için olanı kurmanız gerekmiyor.Miui 11 de 12 çalışırmı yada deneyen oldumu ?
Hocam ben de sadece ileri geri ve durdurma var yani ileri/geri sarma çubuğu yok ne kilit ekraninda ne de bildirim de. Konunuzla alakali bir durum değil farkindayim mesajlarimi silecegim siz de silebilirsinizAnladım hocam non-roon versiyonda bu sorun yoktu hocam. Bir bakıp bilgilendireyim sizi.
Hocam bildiğim kadarıyla MIUI 11de sadece bu şekilde yani MIUI 12de ileri geri alma özelliği mevcutHocam ben de sadece ileri geri ve durdurma var yani ileri/geri sarma çubuğu yok ne kilit ekraninda ne de bildirim de. Konunuzla alakali bir durum değil farkindayim mesajlarimi silecegim siz de silebilirsiniz
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Tamam hocam mesajınıza cevap yazamadım benden önce bulmuşsunuz sevindimHocam paylaşım için teşekkürler elinize sağlık buldum ekran kısmayı benimki en düşükteymiş
Anladım hocam çok teşekkür ederim ilginiz için isterseniz konu altindaki mesajlarimi silebilirim. Konu dışı olduğu içinHocam bildiğim kadarıyla MIUI 11de sadece bu şekilde yani MIUI 12de ileri geri alma özelliği mevcut